Вівторок, 25 квітня 2023 00:00

Студенти-медійники дізнались, як заробити чверть мільйона

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Тренінг «Як заробити чверть мільйона гривень в Instagram» провели випускниця-піарниця Тетяна Завгородня й таргетолог Владислав Коваленко. Захід ініціювала кафедра журналістики, реклами та PR-технологій.

Спікери розповіли про створення інстаграм-сторінки, яка може охопити максимально широку аудиторію.

«Контент – це завжди тести. Як би глибоко ти не досліджував аудиторію, ніколи не вгадаєш її точну реакцію на продукт. Ми повинні постійно пробувати щось нове. Аби люди не йшли до конкурентів, треба весь час їх дивувати», – поділилася смм-фахівчиня Диджитал-агенції повного циклу «Strilka» Тетяна Завгородня.

Спікери розповіли майбутнім  медійникам про основні правила та особливості оформлення сторінки в соціальній мережі «Інстаграм» і звернули увагу на фактори, які допоможуть виокремити свою організацію серед інших. Також поділились досвідом, як збільшити охоплення аудиторії та обсяги продажу.

Таргетолог Владислав Коваленко проінформував студентів про способи ефективного просування продукції в соціальних мережах й наголосив  на тому, із чого починати свій шлях. Владислав наголосив на  таких аспектах: як влаштовані рекламні показники, як рахувати окупність, що впливає на результат.

«Для студентів таке спілкування є дуже корисним. Адже рекламники-практики, наші потенційні стейкхолдери, поділилися унікальними порадами з власного досвіду. А майбутні медійники отримали практичні «strilku» для своєї подальшої професійної роботи», – наголосила доцентка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Ольга Федоренко.

Тетяна та Владислав також підготували практичне завдання. Студенти мали змогу умовно оформити сторінку вигаданого ними ресторану, а тренери проаналізували різні варіанти оформлення й зазначили помилки.  «Зустріч була дуже цікавою та продуктивною. Сподобалось, що вся інформація проілюстрована реальними прикладами. Я усвідомила, що створити свою справу можна і без великих коштів. Головне – мати бажання й підтримку», – поділилася враженнями студентка 2-ВБ курсу Віталіна Скороход.

Автор: студент 1-Ж курсу Денис Непогодьєв
Фото: студентка 2-PR курсу Наталія Бондар

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F