Вівторок, 31 жовтня 2023 00:00

«День всіх святих» відзначили студенти ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Геловін відсвяткували студенти навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій переглядом фільму "Прокляття монахині". Захід відбувся 31 жовтня у студентському хабі першого корпусу Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Організатором події була студрада інституту.

“Сьогоднішній перегляд фільмів організовано нами з метою популяризації цього свята в сучасності.  Українська молодь розвивається, тож ми раді знайомитись з цікавими традиціями та звичаями західних сусідів”, – повідомила голова студентської ради ННІ УФСК Єлизавета Литвин.

Студенти прийшли на захід в костюмах різних персонажів української міфології, оскільки це було головною умовою проведення вечора. Присутні насолоджувалися фільмом й отримали приємні враження. Бонусами для всіх стали смаколики від організаторів.

“Сьогодні свято, і можна приходити у різних костюмах та з гримом. Мені сподобалося бачити наших студентів такими різногранними. Не дивлячись на те, що мені не до вподоби цей жанр, фільм був доволі цікавим", – поділилась студентка ННІ УФСК Єлизавета Хом'якова.

Автор: студентка 3-А курсу Вікторія Самойлюк

Фото: студентка 1-PR Анастасія Пригодюк 

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F