Понеділок, 23 жовтня 2023 00:00

День рекламника відзначили в ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Професійне свято працівників рекламної сфери  організувала кафедра журналістики, реклами та PR-технологій для студентів та викладачів навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій. Захід відбувся 27 жовтня в першому корпусі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

«Уже 5 рік поспіль відзначаємо день рекламника, готуючи низку заходів для студентів. Цього року акцентували увагу на соціальних повідомленнях, познайомилися із цікавою та новою інформацією про них. Важливою метою став благодійний збір для ЗСУ, який ми організували»,  – зазначає Наталія Ковтун, гарант освітньої програми "Реклама та PR в медіагалузі", доцентка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій.

Спеціально до Дня працівників рекламної сфери для майбутніх медійників провели тренінг «Інстаграм як платформа для популяризації бізнесу та ведення особистих блогів». Спікером стала співзасновниця диджитал-агенції «Strilka» Тетяна Завгородня.

Присутні дізналися різницю між особистими та комерційними блогами, поговорили про види контенту, зокрема  про UGC тип. Також розглянули  стратегії просування в соцмережах та життєвий цикл бренду. На прикладі створених агентством рекламних роликів з'ясували труднощі в етапах роботи над формуванням інформаційного наповнення для певного продукту.

Тетяна Завгородня наголосила на тому, що потрібно вчитися, знайомитися з людьми та експериментувати. Тому що вся реклама та таргетинг − це теорія, яку спочатку вивчаємо, а потім перевіряємо на практиці та дізнаємося, що і як працює.

Також студенти 2-PR курсу провели захід, на якому розповіли історію та продемонстрували подкаст про походження свята, розповіли цікаві факти про рекламу та провели інтерактив.  

Медійники взяли участь у конкурсах, де відгадували призначення комерційних відеороликів та отримували призи за правильні відповіді. Увагу студентів зосередили зокрема на соціальній рекламі та її значущості для суспільства. Також провели благодійний збір на тепловізори та павербанки для прикордонного підрозділу, де служить батько студентки 2-PR.

«Такі заходи потрібні для підвищення духу студентів, аби зробити щось цікаве та нове. Ми зарядилися креативом та мотивацією на майбутні проєкти та навчання загалом, а також отримали нові інсайти щодо майбутньої професії», – поділилась враженнями студентка 1-PR курсу Софія Шиян.

Автор: студентка 2-Ж Ольга Ярмолич

Фото: студентка 1-Ж Єлизавета Корнійчук

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F