Четвер, 05 жовтня 2023 00:00

Першокурсники ННІ УФСК взяли участь у загальноуніверситетській посвяті

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студенти навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій долучилися до посвяти першокурсників 5-го жовтня. Подія відбулась на університетській площі перед першим корпусом Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького. 

Під час заходу першокурсники взяли участь у благочинному пісенному батлі. Завдяки своїм старанням та чутливому треку MamaRika & KOLA «Люди» студенти інституту посіли третє місце в батлі. За загальним підрахунком вони зібрали близько чотирьох тисяч гривень на допомогу ЗСУ.

Урочистий захід розпочався промовою ректора університету Олександра Черевка. Він привітав першокурсників ЧНУ ім. Б. Хмельницького з офіційною посвятою: «Університет розпочав 103-тій навчальний рік. Ваша головна мета – гарно навчатися й допомагати ЗСУ, які нам дають можливість жити на своїй землі. Саме сьогодні ви стали членами нашої родини, відчули пульс університетського життя, яке вже 589 днів з початку повномасштабного вторгнення зосереджене на допомозі армії. Найбільше хочу, щоб ви жили в мирній, незалежній Україні. Вірю в наш університет, нашу молодь і в Україну! Ви найкращі!»

Також до привітання першокурсників доєдналася голова студентської ради університету Євгенія Лядецька. Першокурсники дружно оголосили клятву та урочисто підняли прапор університету.

«Посвята для першокурсників – це завжди особливий день, бо він закарбується в пам’яті як одна з найцінніших подій юності. А сьогоднішній захід ще й згуртував студентів та показав, що разом вони здатні на великі та важливі справи. Щиро радію новому поповненню нашої інститутської родини, бо це цілеспрямовані, талановиті, щирі, професійно зорієнтовані люди», – зауважила директорка ННІ УФСК Оксана Іванченко.

На завершення студенти мали змогу наживо почути учасників Фабрики музичного мистецтва «Voices» та скуштувати фірмову військову кашу.

«Я ніколи не думала, що посвята першокурсників може бути настільки запальною. В захваті від того, що мій університет креативно ставиться до урочистостей та годує студентів смачною кашею, а мій інститут залюбки підтримує нас і допомагає всіма можливими й неможливими способами», – поділилась враженнями студентка 1-ВБ курсу Поліна Алюшина.

Автор: студентка 1-ВБ курсу Влада Сич

Фото: студенти 1-Ж курсу Єлизавета Корнійчук, Денис Коваль,

студентка 2-PR курсу Олександра Гончаренко 

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F