Четвер, 25 січня 2024 00:00

Студентка-медійниця візьме участь у програмі Еразмус+

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Магістрантка ОП «Цифрові медіа, рекламні та PR-комунікації» Юлія Сотула вирушить до Латвії в межах проєкту академічної мобільності у сфері вищої освіти.

Там вона буде навчатися у Відземському університеті прикладних наук із 1 лютого до 30 червня 2024 року.

 

 

Координатором програми призначено старшу викладачку кафедри журналістики, реклами та PR–технологій Світлану Коваль. Відповідне рішення затверджено в наказі ректора ЧНУ ім. Б. Хмельницького «Про міжнародну академічну мобільність здобувачів вищої освіти за програмою Erasmus+КА171».

За словами студентки, її завжди приваблювало вивчення інших мов та культур, тож поїздка якраз дуже доречна для розширення цих інтересів. Також доволі цікаво побачити європейську модель навчання та на практиці дізнатися, чим саме вона відрізняється від вітчизняної. Наразі, крім базового збору документів та дозволів, вона почала також вивчати латиську мову.

«Життя закордоном, без друзів та рідних, як на мене, великий челендж. Впевнена, що в нових умовах зможу набути не лише професійний, а й новий життєвий досвід», − зазначає Юлія.

«Erasmus+»− це ініціатива Європейського Союзу у сфері освіти, професійної підготовки, молоді та спорту, до участі в якій активно долучаються наші студенти. Минулого року в межах проєкту студентка 3-PR курсу Карина Нездолій побувала в Естонії, а кількома роками раніше в межах молодіжного обміну Артем Новіков відвідав Іспанію.

Авторка: студентка 2-Ж курсу Ольга Ярмолич

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F