Субота, 01 липня 2023 00:00

Випуск бакалаврів відбувся в ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Шістдесят бакалаврів навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій отримали дипломи про здобуття вищої освіти. Урочистості розпочались із вшанування хвилиною мовчання пам'яті загиблих за Україну.

З вітальним словом до випускників звернулася директорка інституту Оксана Іванченко:

– Щиро вітаю вас усіх із цим святом! Навчання було непростим, ми навіть і не здогадувались про такі випробування, коли приймали документи в абітурієнтів. Бажаю вам легкого професійного шляху, і хай на цьому шляху у вас завжди буде вибір. Професійні навички ми вам дали, а протягом цих чотирьох років ви зрозуміли, що зупинки немає. Життя – це постійний розвиток, тому успішного вам розвитку!

Від кураторів бакалаврів привітала доцентка кафедри українського мовознавства та прикладної лінгвістики Тетяна Щербина:

– Ось і минуло 1400 днів вашого перебування в стінах університету. Вони були нелегкими, тривожними, але те, що ми зараз тут святкуємо цю подію, засвідчує, що ви готові подолати будь-які труднощі. Я бажаю, щоб ваших сил вистачило й надалі долати усі перешкоди, які будуть вам траплятись на шляху. І нехай цей шлях буде в кожного свій!

Зі словами подяки університету й викладачам від випускників звернулася бакалавр спеціальності "Журналістика" Даяна Пуш.

Після отримання дипломів випускники доєдналися до урочистостей на Університетській площі, де ректор Олександр Черевко вручив дипломи з відзнакою.

– Дорогі наші випускники, вся наша університетська родино. На вашу долю випали нелегкі часи, але ми подолали всі виклики. Наша держава потребує фахівців для відбудови, і всі погляди та надії покладаються саме на вас, креативних та сміливих. Хочу подякувати за благодійну діяльність, за підтримку нашої армії. Вітаю вас із сьогоднішньою подією! Слава нашим студентам, слава нашим героям, слава Україні! – звернувся до бакалаврів Олександр Володимирович.

Привітати випускників завітали почесні гості: заступник начальника Черкаської обласної військової організації Олександр Шамрай, заступник міського голови Анастасія Чубіна, начальник Управління освіти й науки Черкаської ОВА Валерій Данилевський, український політик та громадський діяч Микола Томенко, голова обкому Профспілки працівників освіти й науки України Анатолій Стеценко, настоятель церкви святих рівноапостольних Кирила і Мефодія отець Ігор.

Із творчими дарунками перед бакалаврами виступили Фабрика музичного мистецтва "Voices" і танцювальний колектив "Черкащанка".

Автор: студентка 1-PR курсу Вероніка Голованьова
Фото: студентка 1-PR курсу Олександра Гончаренко

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F