Четвер, 30 листопада 2023 00:00

Пресслужба ННІ УФСК провела урочисте засідання (ФОТО)

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Захід відбувся із нагоди дня заснування редакції та Всесвітнього дня інформації 30 листопада у конференц-залі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Ініціювала зустріч керівниця навчально-виробничої лабораторії «Пресслужба ННІ української філології та соціальних комунікацій» Олена Погрібна. На засіданні були присутні члени редакції попередніх років і нинішній склад пресслужби, викладачі та студенти кафедри журналістики, реклами та PR-технологій, а також дирекція навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій. 

«Наша пресслужба – це досить сильна організація, в якій куються справжні кадри. Вся та праця, яку ви робите для інституту, корисна та важлива. Я рада, що відбувається процес передачі знань і вмінь з боку Олени Олександрівни та інших викладачів кафедри. Від студентів я відчуваю віддачу у відповідь.  Бажаю нашій редакції процвітання на багато років і найголовніше – перемоги», – поділилася директорка ННІ УФСК Оксана Іванченко.

Присутні прослухали історію пресслужби від моменту її створення і до сьогодні. Паралельно переглянули презентацію, яка доповнювала розповідь відповідними світлинами.

Керівниця пресслужби Олена Погрібна зазначила, що свій день редакція святкує від моменту оновлення сайту ННІ української філології та соціальних комунікацій, що відбулося в кінці листопада 2016 року напередодні Всесвітнього дня інформації. Згодом пресслужбу ННІ УФСК зареєстровано як навчально-виробничу лабораторію, де між студентами розподілено обов’язки, як в справжній редакції: головний редактор, більд-редактор, кореспонденти, фотокореспонденти, дизайнери, модератори сторінок у соціальних мережах. Таким чином студенти навчаються, вдосконалюють свої навички й формують професійне портфоліо.

«Ідея зустрітися разом із членами редакції попередніх років, нині – випускниками, виникла на 5-річний ювілей редакції. Але ковідний карантин і війна відклали наші плани. Цьогоріч ми вирішили нічого не переносити, не чекати ювілеї, а зустрітися просто зараз, бо життя нам показує, що треба зустрічатися з близькими людьми, радіти кожній секунді, а головне – працювати на своєму фронті (у нас – інформаційний) і разом, спільними зусиллями наближати нашу перемогу!» – наголосила Олена Олександрівна.

Члени редакції минулих років мали змогу пригадати свої студентські часи та роботу в пресслужбі, поділитися власним досвідом із молодшими колегами.

«Що залишається крізь час, так це практичні навички, набуті в редакції. Вони дуже допомагають мені в роботі. І, звісно, емоції, які були бурхливими. Наразі все згадується лише з позитивом та усмішкою», – розповіла головна редакторка пресслужби в 2018–2020 роках ННІ УФСК Анна Тиха.

Перша головна редакторка пресслужби ННІ УФСК Крістіна Орел вручила дійсним членам редакції іменні бейджі із зазначеною посадою.

«Я рада, що тут можу розкрити свої здібності, пробувати різні напрями діяльності й почати створювати власне професійне портфоліо. Урочисте засідання було нереально цікавим. Протягом усього часу не зникало відчуття сімейної атмосфери», – поділилась враженнями студентка 1-PR курсу Дар’я Цимбаліст.

По закінченню заходу усіх присутніх запросили до солодкого столу.

Автор: студент 2-Ж курсу Денис Непогодьєв

Фото: студентка 4-ВБ курсу Оксана Ковтюх

 

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F