Середа, 27 вересня 2023 00:00

Студенти ННІ УФСК відвідали патріотично-виховний захід

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Навчально-науковий інститут української філології та соціальних комунікацій влаштував доброчинний пікнік "Знайомство з першим курсом" для всіх охочих з інституту. Виїзд відбувся 27 вересня на навчально-спортивній базі «Сокирна».

У ході заходу студенти робили донати на ЗСУ у фонд випускниці та черкаської волонтерки Вікторії Хамази. Загалом зібрали 5 тисяч гривень.

 

«Благочинний патріотично-виховний захід у Сокирній із шаленим темпом підготовки, інколи розгубленістю і новими викликами у спілкуванні зі студентами, але все це – щиро, емоційно, солодко-перцево! А найголовніше – подяка і донати ЗСУ з вірою у Перемогу!» – зазначає заступниця директора з виховної роботи Оксана Вертипорох.

Під час пікніка першокурсникам урочисто вручили студентські квитки. Директорка інституту української філології та соціальних комунікацій  Оксана Іванченко звернулася до молоді з привітанням із нагоди отримання документа.

Студенти та викладачі активно провели день: вивчали територію бази, готували козацьку кашу, розводили багаття, знайомилися з першокурсниками, влаштовували пісенні конкурси.  Також у Сокирній урочисто пролунав гімн ННІ УФСК.

«Під час поїздки всі стали, як одна велика сім'я. Вважаю, що такі заходи не лише зміцнюють колектив, а й сприяють нашому духовному вихованню», – ділиться враженнями студентка 1-Ж курсу Владислава Слєсар.

Автор: студентка 2-Ж курсу Ольга Ярмолич

 

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F