Середа, 20 вересня 2023 00:00

Відбулася зустріч учасників літературного хабу

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Зібрання членів літературного хабу «Рефлексія» пройшло 20 вересня на Університетській площі. 

Організатором книжкового простору для студентів та поціновувачів книг стала викладачка ННІ УФСК Оксана Вертипорох.

Захід відбувся на високому рівні. Незважаючи на повітряну тривогу та необхідність організувати зустріч на вулиці, учасники змогли поспілкуватися.

«Я вже відвідувала такі заходи, але "Рефлексія" не схожа ні на що інше. Це було класно: нові знайомства, нові книги, які вже хочеться почитати. Єдиним мінусом стала необхідність проводити зустріч на площі, бо шум від машин та людей заважав зосередитись на книгах», − поділилася враженнями студентка 1-Ж курсу Катерина Супрун.

Під час першого зібрання студенти 1-4 курсів та магістранти розповіли про улюблені книги, ілюструючи сказане відповідними зображеннями. Учасники поділилися враженнями та рекомендаціями. Обговорили як твори української літератури, так і декілька зарубіжних книг.

 «Сьогодні ми постійно піддаємося інформаційному перенасиченню, стресу, втрачаємо спокій та позитивні еемоції. Проте є дуже простий і безпечний шлях до внутрішнього психічного здоров'я — це книга. Саме тому за ініціативи студентів ННІ УФСК було організовано літхаб "Рефлексія", де ми із активними читачами у невимушеній атмосфері говоримо про книги, актуальні проблеми, психологію сучасної людини. Ця зустріч була дуже емоційною», – зазначає організаторка хабу, кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри української літератури та компаративістики Оксана Вертипорох.

Автор: студентка 2-Ж Ольга Ярмолич

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F