Субота, 06 липня 2024 00:00

Випуск бакалаврів відбувся в ННІ УФСК (ФОТО)

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Урочисте вручення дипломів бакалаврів філологам, учителям української мови, літератури та зарубіжної літератури, журналістам, видавцям, рекламникам і піарникам провели в ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

Захід розпочався хвилиною мовчання та вшануванням полеглих Героїв. Далі випускники, проректори, викладачі та гості переглянули відеоспогади чотирьох років навчання студентів.

Із вітальним словом до випускників звернулася директорка ННІ української філології та соціальних комунікацій Оксана Іванченко:

— Щиро вітаю вас із цим днем! Хочу подякувати за те, що зробили свій вибір та вступили до нас. Ваш диплом — диплом європейського зразка. З ним для вас відкритий весь світ, але я хочу, щоб у вашому серці, де б ви не були, завжди був вибір за Україну. Бажаю успішного професійного шляху! Знайте, наші двері для вас завжди відчинені.

До привітального слова долучився перший проректор університету Василь Мойсієнко:

— Студентські роки — найкращий період у житті будь-якої людини. Наш університет працював у період пандемії коронавірусної хвороби й повномасштабної війни. Студенти досягали успіхів на міжнародних та українських інтелектуальних конкурсах. Чимало студентів пішли захищати Батьківщину, нині багато хто з них воює. Бажаю всім випускникам реалізувати отримані знання й поглибити їх у магістратурі!

Після привітальної промови перший проректор разом із директоркою інституту урочисто вручили дипломи бакалаврам.

 

 

Наприкінці заходу студенти зафіксували щемливі моменти на фотозонах, аби назавжди запам’ятати свій випускний.

 

 

Авторка матеріалу: студентка 1-Ж курсу Анастасія Донець

Фото: студент 1-Ж курсу Денис Коваль,

студентка 2-PR курсу Олександра Гончаренко

 

 

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F