Субота, 18 лютого 2023 00:00

Абітурієнти відвідали день відкритих дверей у ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Навчально-науковий інститут української філології та соціальних комунікацій гостинно зустрів у своїх стінах майбутніх вступників. Зустріч організовано для школярів, а також для всіх охочих дізнатися про спеціальності й особливості навчання в інституті.

«Абітурієнти зможуть краще дізнатися про освіту, студентське життя та обрати саме ту спеціальність, яка сподобалась найбільше», – звернулася з вітальним словом до присутніх директорка ННІ УФСК Оксана Іванченко.

На початку заходу Оксана Володимирівна розповіла абітурієнтам про інститут та особливості вступу цього року. До слова також запросили гарантів освітніх програм.

Доктор філологічних наук Микола Калько пояснив абітурієнтам особливості навчання філологів та окреслив можливості їх працевлаштування після закінчення університету. 

Кандидатка наук із соціальних комунікацій Наталія Ковтун продовжила знайомство майбутніх вступників з інститутом та провела екскурсію по аудиторіях, в яких навчаються журналісти. Доцентка запросила школярів до телевізійної студії, де діти мали можливість наживо побачити весь процес знімання. Студенти другого та третього курсів кафедри журналістики, реклами та PR-технологій провели для абітурієнтів майстер-клас із телеінтерв’ю, розповіли про роботу з камерою та іншим обладнанням студії. Гості були в захваті та з радістю поринали в роботу медійників.

«Було дуже цікаво та інформативно. Я зрозумів, як мінімум, що в Черкасах є гідні університети для вступу. Щодо вибору спеціальності я маю ще три роки на роздуми, але на замітку візьму університет ЧНУ», – наголосив учень 9 класу Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20 Дмитро Белясник.

У квітні інститут планує зробити повторну зустріч для абітурієнтів.

Автор: студентка 2-PR курсу Анна Бондаренко
Фото: студент 3-ВБ курсу Андрій Найда

           

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F