Субота, 03 грудня 2022 00:00

Студенти-піарники відвідали тренінг керівника пресслужби й маркетингу ФК "ЛНЗ"

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Випускник кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Андрій Вєков розповів студентам-медійникам про особливості своєї професії на тренінгу «Організація іміджевих комунікацій у футбольному клубі «ЛНЗ»».

«Я думаю, що студентам цікаво дізнатися про те, як організовуються комунікації. Піарникам, рекламникам і журналістам потрібно розуміти процес. Вони мають знати, як це відбувається зсередини, а не просто побачити вже готовий результат. Сподіваюсь, що зустріч була ефективною і студенти отримали чимало корисних практичних навичок», — прокоментував керівник пресслужби й маркетингу ФК «ЛНЗ» Андрій Вєков.

У своєму виступі спікер розповів окремо про кожен вид іміджевих комунікацій, який використовують у ФК. Це зовнішня реклама, соцмережі, співпраця з блогерами, івенти тощо.

Студентам нагадали про принципи розміщення зовнішньої реклами. Названі моменти були важливими, оскільки, за словами керівника пресслужби, ефективність такої реклами розрахувати не просто. Також Андрій окреслив особливості розвитку акаунтів у соцмережах, зокрема, в якій мережі найбільше охоплення. Спікер розповів про нюанси співпраці з блогерами та порадив, як організувати спільну роботу з ними.

Андрій Вєков познайомив студентів з івентами, які проводив ФК у загальноосвітніх та спортивних школах. Зокрема розповів про ініціативу продавати віртуальні квитки та про систему нагород топ-донаторам. Важлививим уточненням було те, що частину коштів перераховують на ЗСУ.

«Виступ був інформативним, мені було цікаво й весело. Запам'яталася розповідь про зовнішню рекламу нашого міста. Нам розказали, скільки може коштувати така реклама, як домовитися про розміщення нашого макета на рекламоносієві та багато іншого. Захід був пов'язаний з футболом. Для мене це плюсик, тому що я люблю цей вид спорту», — поділилася враженнями студентка 2-PR курсу Лаура Маргарян.

Зауважимо, що зараз у ФК «ЛНЗ» працюють над створенням футбольної академії. Вона має запрацювати із середини січня.

Автор: студентка 2-PR курсу Анна Поленякіна
Фото: студентка 2-PR курсу Наталія Бондар

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F