П'ятниця, 28 жовтня 2022 00:00

ННІ УФСК долучився до святкування Дня університету

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студенти і викладачі навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій взяли участь у благодійному ярмарку і традиційній посвяті першокурсників у студенти. Захід організував Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. На події були присутні адміністрація університету і представники всіх навчально-наукових інститутів.

«Сьогодні день посвяти наших першокурсників, а в цьому році до нас доєдналися 2500 студентів. Це говорить про те, що у нас є перспектива розвитку, що студенти, які прийшли до нас, будуть здобувати гідну освіту», – привітав ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко.

Захід почали з благодійного ярмарку, який організували першокурсники спільно зі своїми кураторами. Всі зароблені кошти перерахують на потреби наших захисників.

«Найбільше вразив запал першокурсників, азарт та відповідальність, з якою вони поставились до підготовки ярмарку. Такі заходи згуртовують студентів, налаштовують на відповідальність за їх дії та залишають незабутні емоції», – поділилася своїми враженнями заступниця з виховної роботи ННІ УФСК Тетяна Сівцова.

Кожен інститут креативно підійшов до асортименту товарів.

«Сьогоднішні події вкотре довели мені, що я не помилилась з університетом, адже рівень організації дає зрозуміти, що тут важливий кожен колектив і кожна особистість. Такі події доводять те, що ми одне ціле. ЧНУ – це велика сім'я, де кожен стане стіною за іншого, це і є показником того, що життя неможливе без друзів і знайомих», – прокоментувала студенка 1-Ж курсу Вікторія Литвин.

Наш інститут зібрав більше семи тисяч гривень на підтримку ЗСУ.

Після закінчення благодійного ярмарку розпочалася урочиста лінійка. На ній студенти, по традиції, поклялися бути вірними університету, поважати викладачів та одне одного.

На лінійці прозвучали привітання для першокурсників від студентської ради. Своїм виступом порадувала вокальна студія «Voices».

Святкування закінчилося розгортанням найбільшого на Черкащині 30-метрового прапора України.

Автор: студентка 2-Ж курсу Єлизавета Литвин
Фото: студентка 2-ВБ курсу Марія Слинько, студентка 2-ПР курсу Карина Нездолій, студент 3-ВБ курсу Андрій Найда

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F