Четвер, 27 жовтня 2022 00:00

Студенти-медійники поспілкувалися про ВПО у форматі блог-кав’ярні

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студенти кафедри журналістики, реклами та PR-технологій працювали у форматі блог-кав’ярні «Сторителінг про ВПО в соціальних медіа: історії та інструменти промоції». Студенти отримали можливість дізнатися всі тонкощі написання журналістських текстів про внутрішньо переміщених осіб.

«Студенти нашої кафедри щотижня отримують нові освітні можливості. Крім інтерактиву ще й вдалося поспілкуватися з нашими героями – студентом ЧНУ ім. Б. Хмельницького Богданом Голубєвим та його мамою Людмилою Юріївною, які переїхали з Лисичанська», – прокоментувала на своїй сторінці у фейсбуці завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Тетяна Бондаренко.

Захід став можливим у межах проєкту «Програма з адвокації громадської безпеки під час війни для лідерів громад», що реалізує ГО «Фундація прав людини» за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва («The Black Sea Trust for Regional Cooperation»).

Регіональні партнери проєкту «Програма з адвокації громадської безпеки під час війни для лідерів громад» – у Кіровоградській області «Агенція сталого розвитку» «Хмарочос» та в Черкаській області МБФ «Небайдужі».

Зі сторінки у фейсбуці кафедри журналістики, реклами та PR-технологій

Фото: студентка 2-ВБ курсу Марія Слинько

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F