Понеділок, 24 жовтня 2022 00:00

День працівників реклами пройшов у ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Професійне свято працівників рекламної сфери відбулося 24 жовтня в навчально-науковому інституті української філології та соціальних комунікацій.

«Як гарант освітньої програми «Реклама і PR у медіагалузі» у 2018 році я започаткувала традицію – з другим курсом відзначати День рекламника з метою популяризації цієї спеціальності в нашому регіоні. Щороку ми намагалися в різній формі відзначати це свято», – розповідає доцентка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Наталія Ковтун.

День працівників реклами відзначають 23 жовтня, починаючи з 1994 року. Студенти 2-PR курсу провели захід у змішаному форматі, де розповіли про історію свята, його заснування, відомих представників рекламної сфери. Також провели інтерактивні ігри, аби вони більше дізналися про рекламу. Студентам запропонували перевірити, як добре вони знають мелодії з реклами, а також слогани різних рекламних кампаній. Вони чудово впоралися з усіма завданнями. Наприкінці заходу продемонстрували відео, в якому діти кумедно відповідали на запитання, пов'язані з рекламною сферою.

«Мені дуже сподобався захід. Було цікаво та пізнавально. Я дізнався багато нових фактів про рекламу. Особливо сподобалася інтерактивна гра-вікторина «Відгадай слогани», – поділився студент 1-го курсу Михайло Мазур.

Автор: студентка 2-PR курсу Юлія Шиш
Фото: студентка 2-PR курсу Наталія Бондар

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F