Понеділок, 27 вересня 2021 00:00

Запрошуємо викладачів і студентів долучитися до Черкаського книжкового фестивалю!

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Директорка фестивалю Людмила Фіть - випускниця і донедавна викладачка нашого ННІ, улюблениця студентів-видавців - запрошує на мегамасштабну культурну подію Черкащини. Фестиваль проходитиме 1-3 жовтня у приміщенні обласної філармонії та інших локаціях.

За словами пані Людмили, Четвертий Черкаський книжковий фестиваль зруйнує всі стереотипи, пов'язані з літературними подіями:
"Цьогорічним відкриттям для нашої команди стало те, що люди досі думають, що книжки - це нудно і для "ботанів в окулярах". Насправді ми розширюємо межі. Цього року ми сказали, що взагалі "Можна все навпаки!"

Письменники можуть грати в баскетбол. У нас буде матч між "Черкаськими Мавпами" та київською письменницькою командою "Круки". А після спортивних змагань плануємо поетичний батл, де матимуть можливість виграти вже письменники.

Ми шукаємо нетрадиційні формати. Нам треба молоді, цікаві модератори, які не є літературознавцями, але мають енергію, активну громадську позицію і жагу до життя.

Звісно, буде й музична сцена. Ми провели опитування "Складові успішного фестивалю" і з'ясували, що це - музика, ведучі і атмосфера.
Дякуємо усім, хто до нас доєднується!"

Обирайте цікаві для себе заходи з Програми Четвертого Черкаського книжкового фестивалю.
Вхід на всі події - вільний!

Фото - з офіційної сторінки Четвертого Черкаського книжкового фестивалю

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F