ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 09 грудня 2019
Понеділок, 09 грудня 2019 00:00

Благодійний збір коштів

Руслан і Надія Павленки виховують 9 дітей віком від 9 до 17 років.
Влітку Руслан потрапив у ДТП та отримав серйозні травми, тому потрібна довготривала реабілітація. Через це для сім'ї Павленків важлива наша підтримка і допомога.

Опубліковано в Новини

«Winter reading» — тема цьогорічної вже традиційної фотосушки від буккросинг-клубу «FREEBOOK» ЧНУ ім. Б.Хмельницького. Організатори пропонують усім професійним фотографам і любителям-початківцям пофантазувати на тему зимово-новорічного настрію та книжкової атмосфери. Фотографуйте улюблені місця для читання, створюйте романтичні історії, перевтілюйтеся в героїв улюблених книг.

Опубліковано в Новини

З операторкою та режисеркою монтажу програми «Молодіжне інформаційне агентство» ТРК «ВІККА», випускницею та стейкхолдеркою кафедри видавничої справи, редагування і теорії інформації – Мариною Сухенко поспілкувалися студенти 3 курсу спеціалізації «Видавничий бізнес та сучасні комунікативні технології». Зустріч відбулася в ННІ української філології та соціальних комунікацій у межах курсу «Тележурналістика».

Опубліковано в Новини

Презентація фірми «MANEZH» відбулася в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького четвертого грудня. Працівники компанії зустрілися зі студентами-журналістами, рекламниками, видавцями, дизайнерами, щоб ознайомити їх зі своєю діяльністю та запропонувати роботу. Спікерами були: менеджерка з реклами Галина Крещенко й вебаналітик Тарас Дяченко.

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F