ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 21 жовтня 2018

Викладачі та студенти спеціальності "Видавничий бізнес і сучасні комунікативні технології" відвідали тренінг «Стратегічне планування та фандрейзинг для громадських організацій культурного спрямування» 19 жовтня в бізнес-центрі "Україна".

Захід проведено в межах культурного проекту «Літературно-видавничий ландшафт Черкащини: вчимося, досліджуємо, змінюємо».

Спікерами на тренінгу були Юка Красюк, сертифікований міжнародний тренер і літературний агент, та Світлана Лисенко, представниця "Київського регіонального журналістського тренінгового центру".

— Кожна громадська організація задля створення нових проектів та власного розвитку шукає донорів, намагається виграти гранди і т.п. Бізнес-план є запорукою успіху, адже грандодавці хочуть побачити чітке стратегічне планування, аби впевнитися у нехаотичності кроків ГО, – пояснює Світлана Лисенко.

На заході учасники дізналися, як аналізувати недоліки та переваги своєї організації, створити стратегію розвитку, спланувати бюджет, залучити ресурси для втілення ідей тощо. Студенти зрозуміли особливості роботи з різними партнерами та донорами, ознайомилися з методами фанддрейзингу – залучення грошових коштів та інших ресурсів, які є необхідними для реалізації проектів.

— Розповідали цікаво й доступно, пояснювали на прикладах, як перетворити слабкість на силу. Це вміння, створювати успішний стратегічний план, можна використовувати не лише для ГО, а й для власного бізнесу. Тому користь такого тренінгу подвоюється, – ділиться враженнями студентка 3-Р курсу Анастасія Рогожинська.

photo 2018 10 19 12 13 41

Автори: Анна Тиха, Марина Борисенко, 3-Р

Фото: Анна Тиха, Марина Борисенко, 3-Р

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F