ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 07 березня 2020

Студенти ННІ української філології та соціальних комунікацій взяли участь у круглому столі на тему «Життя – у мові, мова – у житті», що відбувся 27 лютого. Організувала обговорення викладачка кафедри українського мовознавства і прикладної лінгвістики Валентина Калько.

Опубліковано в Новини

Книгу «Моя боротьба за мову» українського правозахисника, лауреата премії Олекси Гірника Сергія Мельничука презентували студентам та викладачам ННІ української філології та соціальних комунікацій. Захід відбувся в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького третього березня.

Опубліковано в Новини

Конкурс краси й талантів «Містер і Міс ЧНУ-2020» відбувся в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 27 лютого. Серед учасників були й студенти ННІ УФСК. Майбутній журналіст 4 курсу Володимир Вовк став першим віцемістером ЧНУ. У номінаціях «Містер фітнес» та «Міс чарівність» перемогли Денис Динда й Тамара Віхарєва відповідно.

Опубліковано в Новини

Студенти-філологи 2 курсу взяли участь у літературному брейн-ринзі, присвяченому Міжнародному дню рідної мови, 26 лютого. Захід організувала та провела студентка 4-Б курсу Олена Тищенко.

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F