П'ятниця, 02 квітня 2021 00:00

ЧНУ провів унікальну акцію до Міжнародного дня безпритульних тварин

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Дізнатись, хто головний улюбленець у домі ректора, почути унікальну історію, як твоя одногрупниця врятувала родину цуценят-немовлят, побачити, як виглядає пухнаста улюблениця всього гуртожитку...

Усе це — на масштабній фотовиставці, що зібрала понад 50 портретів студентів та викладачів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького зі своїми домашніми улюбленцями. Цей фотопроєкт має соціальну місію — показати, що тільки здатність допомагати і дбати про слабших розкриває найкращі риси людини. У межах проєкту «Ми з тобою друзі» студенти та викладачі надали зворушливі фото із домашніми улюбленцями та їхні історії. І виявилося, що дуже часто найбільшою радістю та найвірнішим другом став саме забраний з вулиці пухнастик.

«Я Шархан. Міг залишитися на вулиці, але мене взяли на одну ніч — так я і живу тут тепер уже 6 років», «Ми з батьками знайшли її біля супермаркету і відразу вирішили забрати додому», «Маленьким кошенятком вона потрапила до нашого гуртожитку — її, замучену, побиту, голодну — підібрала на вулиці наша комендантка. Киця одразу стала улюбленицею всієї великої гуртожитської "родини"», «Ця безпритульна собака знайшла прихисток в нашому погребі. Біля неї ворушилося шестеро новонароджених цуценят…Зараз їм уже місяць. Вони можуть самі їсти, бігати подвір'ям та гратися, дуже милі й кумедні. Дуже схожі на лабрадорів-ретриверів».

Усі охочі можуть викупити свої світлини і таким чином допомогти підопічним благодійного фонду «Життя», який опікується безпритульними тваринами по всій Черкащині.

Президент Благодійного фонду «Life життя» Оксана Савіцька
Джерело: cdu.edu.ua
Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

 

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F