Вівторок, 11 лютого 2020 00:00

Магістри ННІ УФСК відсвяткували випуск

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Урочистості з нагоди випуску магістрів ННІ української філології та соціальних комунікацій відбулися в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 24 січня.

Про це повідомляє кореспондентка пресслужби ННІ УФСК.

Дипломи про здобуття вищої освіти отримали 55 магістрів. 10 з них отримали дипломи з відзнакою.

DSC 9947

Слова привітання висловив ректор університету Олександр Черевко:

— Сьогодні в університеті знаковий день – випуск магістрів. Це підсумок сумлінного навчання, спільної з викладачами та наставниками праці. Це результат турботи батьків, які свого часу порадили своїм дітям вступити до ЧНУ і допомагали їм здобувати освіту, відбутися в житті. І нині ми зібралися в ЧНУ єдиною родиною, щоб відсвяткувати випуск.

У кожного з наших випускників своя доля, але ми прагнули зробити все, щоб вони стали висококласними фахівцями, справжніми громадянами, особистостями, щоб випромінювали емоційний інтелект і правильно реагували на всі життєві виклики.

DSC 0348

 MG 1542

Переконаний, що випускники ЧНУ-2020 будуть успішними. Бо вони є прикладом для всіх, перебувають на передньому плані подій, які відбуваються в Україні. Вітаю університетську спільноту ще з одним вагомим результатом! А випускникам бажаю успіхів у самостійному житті!

Про те, як дорослішали протягом навчання в університеті, робили для себе перші відкриття, підкорювали нові вершини й помилялися, розповіли студенти-магістри. Серед них був і представник нашого інституту Юрій Олійник.

Під час їхнього виступу на екрані презентували фотоспогади зі студентського життя. Присутні переглядали світлини випускників та насолоджувалися піснею Скрябіна «Старі фотографії», яку виконувала студентка Лєна Танцюра.

 MG 1964

Святковими акордами на випуску магістрів стали мистецькі колективи ЧНУ та творчі номери від талановитих студентів університету. Музичні вітання випускникам та гостям свята подарували: Владислав Канівець та Анастасія Шкляренко з піснею «Соколята», Захар Пишний із піснею «Квіти у волоссі», самодіяльний ансамбль народного танцю «Черкащанка» з танцем «Козачок», чоловічий квартет «EkSPRomt» із піснею «Два кольори», вокальний колектив «Серця трьох» із вітальною композицією «Молодь змінює світ», випускниця Наталія Зінченко з піснею «I got no roots», студенти Денис Піддубний та Марія Середа з вальсом «Місто спить», вокальний ансамбль «Мелодія» з піснею «Тобі, Україно, тобі», вітання від театру танцю «KVITEN» Черкаського міського центру дитячої і юнацької творчості, Ольга Пасько з піснею «Квітка».

Більше фото дивитися тут.

DSC 0527

 MG 1092

DSC 9919

Текст: Анастасія Тишкевич, 3-ВБ, Анна Тиха 4-Р

Фото: Катерина Бондар, 3-ВБ, Анастасія Коновал, 1-PR

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F