ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 05 листопада 2019

Студенти ННІ УФСК взяли участь у Міжнародному конкурсі знавців української мови імені Петра Яцика п’ятого листопада. Захід відбувся за ініціативи кафедри українського мовознавства і прикладної лінгвістики.

Опубліковано в Новини

Студенти ННІ української філології та соціальних комунікацій долучилися до святкування Хелловіну. Традиційно дійство відбулося 31 жовтня. Організаторами заходу була студентська рада гуртожитку № 2 на чолі із третьокурсницею-видавцем Юлією Кліноцькою.

Опубліковано в Новини

Зустріч магістрантів спеціальностей «Середня освіта» та «Філологія» з учителями української мови Черкащини відбулася в ННІ української філології та соціальних комунікацій. Захід отримав назву «Крок до професійного становлення» і мав на меті допомогти майбутнім викладачам української мови та літератури розпочати свій професійний шлях. Організатором зустрічі виступила кафедра українського мовознавства і прикладної лінгвістики та комунальний навчальний заклад «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F