ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 28 листопада 2019

Студенти інституту української філології та соціальних комунікацій перевірили свої професійні навички на університетському турі олімпіади з української мови та літератури 20 листопада. Ініціаторами заходу та водночас членами журі стали викладачі: катедри методики навчання, стилістики та культури української мови – Вікторія Руденко та Наталя Руденко, катедри українського мовознавства та прикладної лінгвістики – Ірина Савченко, катедри української літератури та компаративістики – Марина Корецька.

Опубліковано в Новини

З нагоди Дня Гідності та Свободи студенти ННІ української філології та соціальних комунікацій поспілкувалися з військовими лікарями та волонтерами Революції Гідності й бойових дій на сході України. Подія відбулася в науковій бібліотеці ім. М. Максимовича Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького 21 листопада.

Опубліковано в Новини

Професійними секретами створення ранкових телепрограм поділилася нещодавно зі студентами-журналістами спеціалізації «Видавничий бізнес та сучасні комунікативні технології» відома черкаська журналістка, телеведуча, громадська активістка Галина Мазур. Зустріч відбулася завдяки викладачці кафедри видавничої справи, редагування і теорії інформації Людмилі Солодкій у межах навчальної дисципліни «Тележурналістика».

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F