П'ятниця, 12 лютого 2016 00:00

Міс ЧНУ 2016

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

11 лютого в ЧНУ ім. Б. Хмельницького відбувся конкурс «Міс ЧНУ-2016». Серед студенток  обирали найкращу, найталановитішу, найрозумнішу дівчину. Організаторами конкурсу стали сам ВНЗ, а також Гоарік Рубенен – організатор численних конкурсів краси, а головне наша випускниця.

Честь нашого інституту представляла студентка 2-Б курсу – Наталія Зінченко. Загалом у конкурсі взяли участь  11  дівчат, із шести різних інститутів: історії і філософії, економіки та права,  фізико-математичного, ФОТІУСа, а також з психологічного факультету.

 osaMyxQl2w

Захід розпочався з привітання голови профкому А. Стеценко та проректора Г. Гаврилюк. Вони наголосили на тому, що вперше конкурс краси в ЧНУ відбувся ще у 90-ті роки. Цьогорічний захід став другим після невеличкої перерви. Голова профкому побажав учасницям успіху і чесного суддівства.  Членами журі були представники спонсорів, а також два депутати Черкаської міської ради.

Конкурс складався з 4 виходів, у яких дівчата представляли різні образи, підібрані до характеру кожної з них. На початку це були ніжні весняні сукні, а на завершення вишукані вечірні вбрання. Окрім демонстрації одягу студентки мали змогу також продемонструвати свій талант та розум.

Q70hy5s5QS0

Під час інтелектуального конкурсу  учасниці відповідали на запитання журі та глядачів. Разом з дівчатами участь у цьому конкурсі також брала «темна конячка» – переодягнений учасник КВК «Хвилюватися немає причин», що стало неочікуваною кумедною родзинкою.

Конкурсантки  дивували суддів та публіку власними  талантами. Вони намагались підкорити зал хто чим міг, хто танцями, хто співом, або ж декламуванням віршів, грою на барабанах, а також хистом до малювання. Кожна учасниця викладалась на всі 100, щоб сподобатись журі. Найгарячішим конкурсом, якого так чекали глядачі став вихід дівчат у купальниках.

0ebGWdWp2Xo

На конкурсі краси Міс-ЧНУ 2016 глядачі мали змогу насолодитися сюрпризами від партнерів заходу. Зокрема на початку конкурсу виступили тренери «Miami Gym». Своїми танцями також вражали вихованці студії «Nоn Stop». Розважали публіку й команда КВН ЧНУ ім. Б. Хмельницького «Хвилюватися немає причин» та брати Мандрикові.

За результатами усіх випробувань журі визначило переможницю. Тож «Міс-ЧНУ 2016» стала студентка ННІ економіки і права - Ніколенко Тетяна. Представниця нашого інституту - Наталя Зінченко, здобула титул «Міс Талант». Жодна дівчина не залишилась без уваги. Кожна отримала власний титул, подарунок від спонсорів, а також премію від профспілкового комітету університету. Переможниця була нагороджена сертифікатом для подорожі «Work and Trawel».

 ghjkl

Крістіна ОРЕЛ, 4-Р

Фото Лариси ШУМЕЙКО, 4-Р

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F