ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 09 січня 2020

Студенти та викладачі ННІ УФСК відвідали майстер-клас «Як брати інтерв’ю на чутливі теми», який відбувся в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. Ініціювали захід представниці «Громадське радіо» разом із катедрою журналістики, реклами та PR-технологій.

Опубліковано в Новини

Справжнє сімейне свято влаштувала команда Буккросинг-клубу «Freebook» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького напередодні Дня Святого Миколая. Студенти-видавці на книжковій вечірці «Новорічні дива з Freebook» разом із містянами перевіряли, як вони знають сучасну українську літературу, насолоджувалися лірикою черкаських поетів, обмінювалися книгами, «сушили» світлини та робили нові в чарівній фотозоні, а також збирали кошти на благодійність.

Опубліковано в Новини

З нагоди Міжнародного дня волонтерів під час урочистої зустрічі були нагороджені небайдужі до соціальних проблем студенти. Свої відзнаки отримали й активісти ННІ УФСК – Анастасія Ямборська, Артем Новіков, Олександра Коміренко, Софія Макаренко та Юлія Марченко. Ініціатором заходу став Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр.

Опубліковано в Новини

Напередодні новорічних свят студенти та викладачі ННІ української філології та соціальних комунікацій дізнавалися, як створювати аплікації з ниток. Організатором майстер-класу став колектив фольклорно-етнографічної лабораторії «Музей українського рушника» на чолі з директоркою музею Наталією Ярмоленко.

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F