ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 18 листопада 2019

Журналістка телеканалу «UA: Черкаси», випускниця ЧНУ ім. Б. Хмельницького Ірина Філенко зустрілася з майбутніми журналістами в ННІ української філології та соціальних комунікацій 14 листопада. Подія відбулася за ініціативи Ольги Федоренко, кандидата філологічних наук, доцента кафедри журналістики, реклами та PR-технологій у межах курсу «Основи професійної комунікації».

Опубліковано в Новини

Студенти-першокурсники спеціальностей «Видавничий бізнес і сучасні комунікативні технології» та «Медіаменеджмент і масові комунікації» вчилися ставити фотопастки 12 листопада. Подія відбулася за ініціативи Оксани Іванченко, викладачки кафедри видавничої справи, редагування і теорії інформації в межах дисципліни «Інформаційна культура та технічні засоби ЗМК».

Опубліковано в Новини

Проведення безкоштовних мовних курсів з української мови розпочала катедра українського мовознавства і прикладної лінгвістики ЧНУ ім. Б. Хмельницького спільно з Черкаською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Т. Шевченка. Заняття відбулося 12 листопада в ОУНБ.

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F