ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 27 січня 2018

Зустріч з випускниками Червонослобідської ЗОШ І - ІІІ ст #1, інноваційної школи Черкащини, відбулась 23 лютого. У межах профорієнтаційних заходів до школярів завітали студенти-журналісти Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького -- Микола Максьома та Альона Дубова під керівництвом кандидата філологічних наук, доцента Ольги Федоренко. Гості розповіли учням про свою спеціальність, переваги професії журналіста й особливості навчання в Черкаському національному. Старшокурсники поділилися зі школярами власними практичними порадами, продемонстрували цікаві відеоролики і розказали про знання та вміння, здобуті у процесі навчання. До зустрічі приєдналася і завуч Червонослобідської ЗОШ, яка провела для гостей із вишу екскурсію та розповіла про особливості навчання учнів і роботу школи.

IMG 82a3e0245db081df069619acabffc410 V

Автор: Альона Дубова, 4–Ж

Фото: Альона Дубова, 4–Ж

Опубліковано в Новини

Викладачі та студенти ННІ української філології та соціальних комунікацій Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького заохочують учнів міських і районних шкіл до вступу у вищий навчальний заклад за напрямами підготовки «Журналістика» і «Реклама та PR у медіагалузі».

Доцент кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Ольга Федоренко разом зі студентами-журналістами 3 курсу завітали до колегіуму «Берегиня» Черкаської міської ради Черкаської області, де розповідали учням одинадцятих класів про особливості своєї спеціальності та переваги навчання в Черкаському національному. Яскравим підтвердженням всього сказаного стали приклади наших випускників, що успішно реалізували себе в професії. У процесі розповіді студенти демонстрували учням відеоролики про свій фах.

Людмила Смілянець (педагог-організатор школи) пізніше зізналася, що таке представлення фаху дуже сподобалося школярам. Сподіваємося, що серед учнів колегіуму є наші вступники – майбутні студенти-журналісти.

За гостинну зустріч дякуємо організаторам цього заходу Наталії Задорожній (заступникові директора з виховної роботи) та педагогу-організатору Людмилі Смілянець.

DSC 0799

Ірина Гнойова

Вероніка Шуляк

Опубліковано в Новини

Іван Дерманчук та Артем Новіков зустрілися з учнями черкаських  шкіл №№ 2 та 18. Хлопці презентували школярам спеціалізації «Журналістика» та «Реклама й PR в медіагалузі».

Школу також відвідали Олена Надточій та Наталія Ковтун, доценти кафедри журналістики, реклами та PR-технологій. Гості розповіли школярам про особливості навчального процесу та умови вступу до університету. Студенти поділилися враженнями від навчання за спеціалізація ми «Журналістика» та «Реклама й PR в медіагалузі» й зосередили увагу на перспективах подальшого працевлаштування. Розповіли також про випускників, які вже не один рік працюють у регіональних та всеукраїнських ЗМІ та дали одинадцятикласникам поради щодо успішного складання ЗНО, виставлення пріоритетів і вступу на бажану спеціальність.

«Я охоче слухав розповідь про журналістику та рекламу. Особливо зацікавився останньою. На мою думку, такі зустрічі потрібно проводити частіше, бо вони допомагають абітурієнтам обрати майбутню професію», — сказав Валерій Ковіта, учень 11-А класу Черкаської спеціалізованої
школи № 18.

IMG 4482

IMG 4504

Автор: Іван Дерманчук

Фото:  Іван Дерманчук, Артем Новиков 

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F