Субота, 02 червня 2018 00:00

Студенти ННІ УФСК відвідали «Книжковий Арсенал – 2018»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студенти спеціальностей «Журналістика – видавничий бізнес і сучасні комунікативні технології» та «Філологія» ННІ української філології та соціальних комунікацій ЧНУ ім. Б. Хмельницького відвідали 31 травня 2018 року VIII Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» у Києві.

Як повідомляє кореспондент прес-служби ННІ УФСК Яна Назаренко, організаторами цієї навчальної екскурсії стали викладачі кафедри видавничої справи, редагування і теорії інформації.

«Цьогорічний «Книжковий Арсенал» вразив власним творчим підходом до оформлення книжкових локацій. Дуже цікавою та корисною стала лекційна програма для наших студентів. Отримані емоції будуть відлунювати в їхній пам’яті ще тривалий час», – зазначила завідувач кафедри видавничої справи, редагування і теорії інформації Лариса Завгородня.

   На фестивалі були присутні безліч видавництв із усієї країни та навіть представники видавничої продукції з-за кордону, багато авторів, журналістів друкованих, аудіовізуальних та онлайн- ЗМІ. Майбутні видавці та філологи мали змогу купити різноманітні книги, відвідати презентації видань популярних авторів, публічні бесіди, мистецькі галереї.

   Подія дійсно захоплює своєю масштабністю та оригінальністю. Студентка1-Р курсу Алли Кавун зауважила: ««Книжковий Арсенал» – це подія, на яку справді варто поїхати, отож у мене неймовірні враження. Я побачила улюблених авторів, художників, придбала книги та відвідала цікаві заходи».

DSC08571

DSC08569

DSC08603

DSC08610

DSC08527

DSC08670

Кореспондент: Яна Назаренко, 1-Р

Фото: Діана Голонько, 1-Р

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F