ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 10 травня 2019

Нині на кафедрі журналістики, реклами та PR-технологій триває робота над проектом«Journalism Education for Democracy in Ukraine: Developing Standards, Integrity and Professionalism» («DESTIN») («Журналістська освіта задля демократії в Україні: розробка стандартів, доброчесність і професіоналізм»). Він спрямований на вдосконалення навчальних планів із підготовки журналістів.

Опубліковано в Новини

У межах проекту «Journalism Education for Democracy in Ukraine: Developing Standards, Integrity and Professionalism» («DESTIN») («Журналістська освіта задля демократії в Україні: розробка стандартів, доброчесність і професіоналізм») проведено опитування студентів, які навчаються за спеціальністю журналістика.

Опубліковано в Новини

У межах проекту «Journalism Education for Democracy in Ukraine: Developing Standards, Integrity and Professionalism» («DESTIN») («Журналістська освіта задля демократії в Україні: розробка стандартів, доброчесність і професіоналізм») проведено опитування випускників, які навчалися за спеціальністю журналістика в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького, та роботодавців про якість медійної освіти.

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F