Понеділок, 05 жовтня 2020 00:00

Іван Лила: “Потрібно вміло володіти інформацією, що отримана із соціальних мереж”

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студенти спеціальностей видавничий бізнес та медіаменеджмент черпали інформацію про роботу із сучасними видами ЗМІ від стейкхолдера Івана Лили. Організувала зустріч викладач кафедри видавничої справи, редагування і теорії інформації Людмила Солодка.

Про це повідомляє кореспондент пресслужби ННІ УФСК.

Розповідав гість не тільки про улюблену роботу на Українському радіо Рось, а й розкрив секрети журналістської діяльності. Зокрема, поділився власними лайфхаками підготовки до інтерв’ю, порадив як краще спілкуватись з різними категоріями населення і висловив свою думку щодо соціальних мереж та інтернет-видань.

- Всі види ЗМІ, до яких ми звикли, починають відходити у минуле, адже їх витісняє інформація в Інтернеті. Це дійсно зручно, але користуючись такими матеріалами важливо бути дуже обережним і розпізнавати фейки. Потрібно вміло володіти інформацією, що отримана із соціальних мереж, - радить редактор Українського радіо Рось Іван Лила.

Студенти із захопленням слухали кожну розповідь гостя і наостанок поговорили про все те, що так цікавило із світу журналістики.

- Мені подобається як викладачі влаштовують для нас такі зустрічі, бо коли ти спілкуєшся із досвідченим журналістом, то отримуєш не лише корисну інформацію, а можеш дізнатися про найменші робочі дрібниці, - ділиться своїми враженнями студент 2-ВБ курсу Максим Холявко.

Автор: Ліна Костенко, 2-ВБ

Фото: Наталія Ткаченко, 2-ММ

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F