П'ятниця, 14 серпня 2020 00:00

Порядок дій вступникові за ОС «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти: (прийом заяв в електронній формі з 13 по 22 серпня)

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Підготувати пакет потрібних документів «Перелік документів для вступу»:

  • оригінал та копія документа (одного з документів), що посвідчує особу, передбаченого Законом України «Про Єдиний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»;
  • військового квитка або посвідчення про приписку – для військовозобов’язаних (крім випадків, передбачених законодавством)
  • оригінал та копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду
  • оригінал та копія документа державного зразка про раніше здобутий освітній ступінь(атестат)та додаток до нього
  • оригінал та копія сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання та інформаційна картка з результатами
  • довідка про реєстрацію місця проживання у сільській місцевості (для осіб, які мають право на врахування сільського коефіцієнта при вступі)
  • 4 кольорові фотокартки 3 на 4 см.
  • медична довідка формою 086О (для вступників, які проходитимуть конкурс випробування фізичних здібностей для вступу на спеціальність «Фізична культура і спорт»)
  • інші копії документів, якщо це викликано особливими умовами вступу на відповідні конкурсні пропозиції
  • один конверт з маркою для відправлень в межах України.

Починаючи з 1 серпня створити електронний кабінет вступника на сайті ez.osvitavsim.org.ua («Відповіді на запитання бакалавра 2020»).

У період з 13 по 22 серпня подати документи (сформувати електронні заяви у своєму електронному кабінеті). Однак є винятки певних категорій вступників, які подають заяви паперово* («Правила прийому»).

Наголошуємо, що абітурієнти, які мають право на спеціальні умови участі в конкурсному відборі повинні зареєструвати свої пільги у навчальному закладі.

У період з 23 по 27 серпня – очікуємо результатів конкурсу.

27 серпня електронна база оприлюднить списки, рекомендованих до зарахування за державним замовленням (зайти в свій електронний кабінет і перевірити статус свої заяв).

Вступники, які отримали рекомендацію до зарахування за державним замовленням (у особистому кабінеті буде запис «рекомендовано до зарахування» за однією із заяв), до 18-00 31 серпня повинні принести оригінали документів (див. пункт 1) у свою відбіркову комісію (ННІ УФСК – ауд. 321). Пакет документів може бути надісланий поштою, однак слід врахувати, що може бути часова затримка під час пересилання ваших документів до приймальної комісії.

Вступники, які не отримали рекомендацію до зарахування за державним замовленням (у особистому кабінеті відсутній запис «рекомендовано до зарахування»), до 18-00 6 вересня повинні принести оригінали документів (див. пункт 1) у свою відбіркову комісію (ННІ УФСК – ауд. 321) та укласти договір про надання освітніх послуг (для осіб, які не досягли 18-річного віку, обов’язкова присутність одного із батьків вступника). Пакет документів може бути надісланий поштою, однак слід врахувати, що може бути часова затримка під час пересилання ваших документів до приймальної комісії.

Очікувати повідомлення від приймальної комісії про зарахування.

*Детальніша інформація про перелік осіб, які подають документи в паперовій формі; порядок подання документів вступниками, що мають право на спеціальні умови участі в конкурсному відборі розміщена у Правилах прийому до Черкаського національного університету, у розділі V, пункті 1.1.; розділі VI, пунктах 1, 7, 8.

 

Приймальна комісія ННІ УФСК

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F