ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 08 листопада 2017

Уперше презентація результатів упровадження проекту «Створення Регіонального навчально-практичного центру розвитку багатофункціональних кооперативів» відбулася 7 листопада із залученням молоді.

«Офіційна частина пройшла в управлінні агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації», – повідомляє наш кореспондент.

Студентам розповіли про особливості проекту, який фінансується Європейським Союзом у межах програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні». Про результати та перспективи розповіла координаторка проекту Таміла Лєпьошкіна. Спікерами, які поділилися своїм досвідом, були голови цих об’єднань – Григорій Очеретянко та Віктор Вовк.

«Ми знаємо, що Черкаський національний університет готує журналістів, тому зародилася ідея запросити ваших представників. Молодь може краще зрозуміти цей проект та донести його переваги іншим», - зазначила Таміла Лєпьошкіна.

Також учасники побували в Центрі розвитку кооперативів. Студенти побачили, у яких умовах розводять кролів.

«Завжди цікаво не тільки почути, але й побачити, як втілюються в життя чиїсь плани та ідеї, тому в мене лише позитивні емоції та 

враження», – сказала Валентина Бабенко, студентка групи 2 Ж-1.

Своїми враженнями поділилася й Олеся Нестеренко, викладач кафедри журналістики, реклами та PR-технологій: «Враження залишилися позитивними. Це унікальний проект, упроваджений лише в Черкаській області. Було цікаво послухати про діяльність комунального кооперативу, побувати на території цього підприємства та оцінити його роботу».

IMG 4759

IMG 4782

Автор: Олександра Люлевич, 2 Ж-1

Фото: Дар’я Роженкова, 2Ж-1

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F