ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 07 листопада 2017

Випускник ННІ української філології та соціальних комунікацій, редактор інтернет-видання «Прочерк» поділився таємницями написання своєї повісті, а також розповів, як професійні вміння допомогли йому при створенні книги «П’ятеро як один». 

За словами Назарія Вівчарика, багато цікавої інформації залишається поза кадром, коли створюється журналістський матеріал. Більшість подробиць, історій можна переосмислити й використати при написанні власної книги.

Для автора визначною є «межа». Письменник змальовує те, як друзі головного героя допомогли йому її перейти. Події відбуваються в межах Черкас і на презентації митець зізнався, що таким чином намагався популяризувати наше місто. 

Світлана Коваль, викладач кафедри журналістики, реклами та PR-технологій зазначила: «І книга, і презентація сподобалися. Цікаво було дізнатися про Назарія не як про професійного журналіста, а як про талановитого письменника. Я думаю, що такі зустрічі варто проводити, бо студенти дізнаються якісь цікавинки про наших випускників, які реалізувалися не тільки в професії, а ще й в інших сферах».

Поділилася враженнями від презентації книги студентка 2 Ж-2  Дар’я Прокопенко: «Мені сподобалася зустріч із Назарієм Вівчариком. Його легко було слухати. Він говорив стримано, але впевнено, й саме цим зацікавлював. Я люблю читати історії, де розповідається про місця, у яких я була. Тому  залюбки прочитаю його повість».

Після презентації письменник у своєму офіційному блозі зазначив, що студентська аудиторія класна. Найдрайвовіше для митця те, що було багато запитань, тобто книгу читали, а реакція від прочитаного й питання від слухачів – то найкраще, що може бути під час зустрічі.

IMG 7452

IMG 7592

IMG 7655

Автор: Дар’я Роженкова, 2 Ж-1

Фото: Вікторія Дзеціна 2-Р

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F