ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 04 листопада 2017

Кафедра журналістики, реклами та PR-технологій організувала екскурсію для старшокласників із Камянки та Худяків. Захід відбувся 31 жовтня.

Учні 9–11 класів познайомилися з життям студентів-журналістів. У телестудії школярі змогли спробувати себе у ролі ведучих новин, операторів та режисерів. Приємним бонусом для дівчат виявився спеціальний студійний макіяж від студентки-магістрантки Діани Подупейко.

«Дуже сподобалося бути ведучою, адже я давно про це мріяла. Особливо мені запам’яталася позитивна атмосфера, яка панувала в студії», поділилася своїми враженнями Наталія Посипайко, учениця 9 класу з села Худяки. Її ровесник та односельчанин, В’ячеслав Філіпов, побував у ролі оператора. «Я отримав багато нових емоцій та вражень, особливо сподобалося працювати з професійною апаратурою»,  розповів Вячеслав.

Крім цього, учні відвідали радіостудію, де «попрацювали» дикторами.

«Сьогодні ми мали чудову можливість випробувати себе в різних напрямах журналістики і зрозуміти, що нам подобається. Я планувала вступати на цю спеціальність і переконалася, що справді хочу бути журналісткою. Дякую всім викладачам і студентам, які витратили свій час та сили і провели цю екскурсію», сказала Влада Покуль, учениця 11 класу з міста Камянки.

Ганна Соколова, вчитель еколого-економічного ліцею Кам’янки розповіла: «Цьогоріч діти самі виявили бажання відвідати університет. Їм було цікаво ближче познайомитися зі студентським життям, а також особливостями професії журналіста».

«Ми запросили учнів для того, щоб розповісти про наш інститут, спеціальності, за якими в нас можна навчатися і фах, який можна здобути. Наша мета  поінформувати абітурієнтів і допомогти їм розібратися з умовами вступу, а також познайомити з особливостями нашого студентського радіо і телебачення. Це був приємний досвід спільної роботи і з учнями, і з учителями, і з нашими студентами»,  зазначила Тетяна Бондаренко, завідувач кафедрижурналістики, реклами та PR-технологій.

 


Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F