ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 02 листопада 2017

Нещодавно в Черкасах відбулася зустріч із відомим українським письменником, колумністом та популяризатором науки Максом Кідруком, який розповів про свій новий роман «Не озирайся і мовчи». На презентацію, організовану керівницею ГО «Книжковий маестро» Людмилою Фіть, завітали й студенти ННІ УФСК.

Письменник уже не вперше приїздить до Черкас. Після успішної минулорічної презентації книги «Зазирни у мої сни» літературомани міста з нетерпінням чекали на зустріч із митцем. Тож не дивно, що зала в Черкаському обласному художньому музеї була вщент заповнена.

IMG 1474

«Після того, як за допомогою нашого гостя ми зазирнули в сни багатьох людей, у нас не залишається вибору, як не озиратись і мовчати та спостерігати за тим, що відбуватиметься зараз у цій залі», - зазначила Людмила Фіть під час свого виступу.

Аудиторія вслухалася в кожне слово письменника й дізналася багато цікавого про його нову книгу.

«Страшенно радий знову бути в Черкасах. Зараз триває марафон 100 міст на підтримку мого нового роману «Не озирайся і мовчи». Цей тур моя молода команда називає «божевільним марафоном»», - говорить Максим Кідрук.

Уперше в історії новітньої української літератури автор презентує свій твір одразу в сотні міст нашої країни. Письменник неодноразово наголошував на необхідності проведення подібних заходів: «В Україні є багато малесеньких міст, які не мають нормальних книгарень, проте населення хоче читати якісну сучасну українську літературу».

Після завершення презентації відвідувачі мали змогу придбати книги Макса Кідрука, отримати його автограф та зробити спільне фото.

Не проґавили можливості побачитися з письменником і студенти ННІ УФСК. Своїми враженнями поділилася студентка 1-Р курсу Яна Назаренко:

«Неймовірно захоплива зустріч! Макс Кідрук зумів змінити за півтори години мою свідомість у щось невпізнанно мудре й філософське. Душу переповнюють яскраві враження від презентації чудової книги».

Ну а ми чекаємо на черговий приїзд Макса Кідрука вже з наступною книгою «Де немає бога», анонс якої вже почули учасники події.

IMG 1532

IMG 1522

Автор - Наталія Напорко, 1-Р

Фото - Святослав Іванченко, 3-Р

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F