ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 19 жовтня 2017

18 жовтня відбулися щорічні вибори студентської ради ЧНУ імені Богдана Хмельницького, що проводилися на дільницях кожного навчального підрозділу.
Загалом, у голосуванні брали участь 296 студентів денної форми навчання. Щодо посади голови студенської ради ННІ УФСК, то перемогу вже вдруге одержала Марина Савченко, студентка 3-А курсу. За неї було віддано 270 голосів. А от виборним представником від нашого інституту до складу студентської ради університету обрали Дмитра Кузьмінського, студента 2-А курсу.

18581819 309355379493812 9216119152325324165 n
Нагадаємо, що минулого року Дмитро Кузьмінський балотувався на посаду голови студентської ради ЧНУ ім. Б. Хмельницького і, незважаючи на свій юний вік, хлопець потужно заявив про себе на весь університет. Дмитро тоді посів друге місце. 
Під час виборів голосували й за кандидата голови студентської ради ЧНУ. На цю посаду знову балотувалася Юлія Нечипоренко, студентка 1 курсу магістратури. За дівчину проголосували 113 осіб.
Отож, ми вітаємо переможців, бажаємо їм успіху в роботі, цікавих ідей та наснаги втілити всі задумані плани.


Автор: Цап Уляна,2-А.

Опубліковано в Новини

Родина Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького посвятила своїх «першачків» у студенти. Цьогорічному поповненню дали відчути смак справжнього студентського життя та довели, що університет — це єдина дружна сім’я. Про це повідомляє прес-служба ВНЗ. 

Посвята у студенти відбулася у День університету на зеленій галявині за навчальним корпусом №1. Саме тут студенти ННІ УФСК мали можливість краще познайомитися один із одним, представити себе та свій факультет, весело провести час, отримати позитивні враження та найголовніше — стати частиною великої студентської сім’ї.

Детальніше про те, як відбувалася посвята “першачків” у студенти, дивіться у фоторепортажі.

IMG 4467

IMG 4625

IMG 5484

IMG 5501

 Фото: Вікторія Дзеціна

Опубліковано в Новини

Жовтень в навчально-науковому інституті української філології та соціальних комунікацій розпочався з поетичного мистецтва. Студенти-філологи  побували на двох творчих зустрічах доцента кафедри української літератури та компаративістики, поетеси Ганни Клименко (Синьоок) з учнями Першої міської гімназії.

Опубліковано в Новини

Учора 18 жовтня викладачі інституту української філології та соціальних комунікацій, Ігор Погрібний, Олена Цапок, Аліна Бачиш, долучилися до щорічного оцінювання фізичної  підготовленості населення України всіх вікових категорій від 10 до 70 років. Такий захід проводиться  вперше, а його ініціатором є Міністерство освіти і науки України.

Викладач фізичного виховання ЧНУ ім. Б. Хмельницького Ярослав Олексієнко зазначає, що викладацький колектив інституту філології не став винятком, адже він також проходив фізичне тестування.  Учасники брали участь у нормативах: крос, піднімання тулуба, стрибок у довжину з місця, згинання розгинання рук від підлоги та в інші видах вправ.

bachi

На декілька годин відійшов від постійної роботи директора навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій і став простим учасником спортивного заходу Ігор Погрібний.

- Сьогодні оцінювати не моя справа, я учасник. Для мене головне - це моя участь разом з колегами. Я взагалі люблю будь-які спортивні заходи. Заняття спортом є надзвичайно важливими для будь-кого. Заняття фізичною культурою - подолання труднощів, формування характеру і, зрештою, досягнення певного успіху в житті, - наголосив Ігор Іванович.pogrib

Своїми позитивними враженнями від заходу поділилася і кандидат філологічних наук, доцент кафедри журналістики, реклами і PR-технологій Олена Цапок.

- Враження лише позитивні. Я думаю, що такі заходи потрібні кожному для того, щоб визначити свій фізичний стан, знати у якій ти формі і над чим варто працювати для покращення свого здоров`я, бо якщо людина здорова, то вона може багато чого досягти, - зазначила Олена Миколаївна.

ojim

Отож, вчорашній захід став свідченням того, що наш викладацький колектив не лише досвідчений, дружній, а ще й спортивний.  Вітаємо учасників із гідним представленням нашого ННІ у спортивному заході  оцінювання фізичної підготовки населення України.

press

Автор: Наталія Напорко 1-Р, Владислава Самелюк 4-В

Фото: Наталія Напорко 1-Р

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F