Неділя, 29 квітня 2018 00:00

Студенти ННІ УФСК виступили у фіналі конкурсу «Студентська весна – 2018»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студенти ННІ української філології та соціальних комунікацій гідно представили себе  у ІІ турі третього мистецького фестивалю-конкурсу «Студентська весна 2018». Завершальний етап заходу, на якому традиційно було визначено переможців, відбувся25 квітня.

 

Про це повідомляє кореспондент прес-служби ННІ УФСК Катерина Бондар.

За підсумками мистецького фестивалю, магістрантку Анну Петровську нагородили дипломом «За емоційне наповнення та сценічну майстерність», гурт «Overtone», у складі якого є наша студентка Наталія Зінченко, – «За оригінальне втілення творчого задуму», дует «Double Lucky» –  «За волю до перемоги» за власний кавер на пісню «Троль».

«Враження круті, адже ми познайомились з новими людьми. А це – студенти не тільки з нашого університету, а й з інших закладів, –  ділиться емоціями учасник дуету «Double Lucky»  Руслан Билина, а Ольга Майборода додає, що неабияк заряджала енергією підтримка залу.

 MG 7924

Як зазначила у коментарі суддя фестивалю, заступник директора з виховної роботи ННІ УФСК Ганна Клименко-Синьоок, члени журі судили справедливо, враховуючи всі плюси і мінуси виступів конкурсантів у різних номінаціях.

«Звертали увагу на оригінальність та впевненість учасників. Слідкували, щоб не повторювався минулорічний репертуар. Щодо наших студентів, то відзначу, що вони – великі молодці, але є ще до чого прагнути»,  – зауважила Ганна Андріївна.

На думку учасників, головне на фестивалі –  енергетика залу і позитивні емоції від свого виступу.  «Найважливіше – це задоволення від  реакції глядачів. Ми це отримали і тому – щасливі», – зазначає учасниця гурту «Overtone» і солістка, студентка 4-Б курсу Наталія Зінченко.

 MG 7968

 MG 7827

Організаторам і членам журі дуже сподобались виступи фіналістів  «Студентської весни – 2018». «Я в захваті від концерту, давно не бачила такого заходу в університеті, де весь зал був повний, ще й стояли. Всі прийшли підтримати учасників  від свого ННІ. Мені подобається ця згуртованість Черкаського національного, в тому числі і рідного ННІ УФСК», – наголошує співорганізатор конкурсу і член журі,  начальник відділу виховної роботи Людмила Солодка.

Враженнями від фестивалю поділилася і голова студентської ради ННІ УФСК Марина Савченко. Вона зазначає, що була позитивно вражена виступами студентів інституту.

«Приємно, що наш ННІ УФСК гідно себе представив на фестивалі. Я дуже рада, що ми взяли участь у цьому заході, адже для наших учасників –  це досвід, емоції, можливість показати себе та розвиватися», – додає Марина.

Усі учасники отримали подарунки від спонсорів «Студентської весни»: салону краси «ЄВА», кафе «Fika», спа-комплексу «SLON SPA».   Профком ЧНУ ім. Б. Хмельницького подарував фіналістам квитки у кінотеатр на будь-який фільм.

Нагадуємо, що за результатами І туру до фіналу фестивалю-конкурсу «Студентстка весна – 2018» від ННІ УФСК вийшли шестеро учасників: дует «Double Lucky» у складі Руслана Билини та Ольги Майбороди, дует Таїсії Матрос з Анною Серьоженковою, сольні виконавці Анна Петровська, Марія Філіпова і Наталія Зінченко, а також виконавиця східного танцю Руслана Костенко.

 MG 7721

 MG 7672

 MG 8005

 MG 7626

Прес-служба ННІ української філології та соціальних комунікацій

Фото: Катерина Бондар, 1-Р

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F