Версія для друку
Понеділок, 08 травня 2023 00:00

Черкаський національний університет розпочинає реєстрацію майбутніх магістрів для складання ЄВІ/ЄФВВ у 2023 році

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Реєстрація на ЄВІ та/або ЄФВВ розпочинається для вступників на магістратуру з 8 травня і триватиме до 31 травня 2023 року. Приймальна комісія Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького розповіла, як відбувається процес реєстрації й з чого почати вступнику.

Алгоритм дій вступників для реєстрації на ЄВІ та/або ЄФВВ.

1. На електронну адресу приймальної комісії Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. в період з 8 до 31 травня 2023 року, вступник має надіслати сканкопії (фотокопії) таких документів:

• заповнена заява-анкета з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка (БЛАНК ЗАЯВИ-АНКЕТИ) додається, його слід видрукувати, розбірливо заповнити, підписати, просканувати/сфотографувати);

• документ, що посвідчує особу (ID- картка перша та друга сторінка документа);

• облікова картка платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків — в такому разі фото чи сканкопію відмітки про відмову від облікової картки платника податків);

• документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) для осіб, які завершили навчання в минулих роках;

• фотокартка для документів (кольорова або чорно-біла) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника (розмір фото 3*4 у форматі jpg або png);

• медичний висновок за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих умов для складання ЄВІ та/або ЄФВВ).

2. У темі листа вступник обов’язково зазначає «Реєстрація на ЄВІ та/або ЄФВВ», а також прізвище та ініціали. У тексті листа обов’язково зазначає прізвище, ім’я, по батькові (повністю) та яку іноземну мову бажаєте складати (наприклад: англійська мова).

3. Приймальна комісія перевіряє правильність заповнення заяви та відповідність надісланих документів, здійснює реєстрацію, формує екзаменаційний листок. Скановану копію екзаменаційного листка приймальна комісія надсилає вступнику на електронну адресу, вказану в анкеті (бажано, щоб така адреса збігалася з адресою, з якої був надісланий лист до приймальної комісії). Вступник має перевірити внесені дані та, в разі виявлення помилок, звернутися в приймальну комісію (впродовж доби) для їх виправлення.

4. Оформлений екзаменаційний листок видається вступнику особисто або надсилається поштою (якщо вступник зазначив про таку необхідність в анкеті) коштом вступника. Якщо екзаменаційний листок не надійшов на адресу, зазначену в анкеті, за два тижні до початку вступних випробувань, вступник має звернутися до приймальної комісії, для отримання повторно видрукованого екзаменаційного аркуша.

5. У разі втрати екзаменаційного листка вступник може отримати його дублікат. Для цього йому потрібно звернутися до приймальної комісії. Також, вступник може внести зміни до реєстраційних даних, здійснивши перереєстрацію протягом часу, відведеного для реєстрації. Для перереєстрації вступнику необхідно звернутися до приймальної комісії, а також надати раніше виданий екзаменаційний листок, що анулюється. Якщо у процесі перереєстрації вступник бажає змінити персональні дані — він має надати документ(и), що підтверджують зміну персональних даних.

6. Якщо вступник з певних причин не зможе взяти участі у вступному(их) випробуванні(ях), він повинен не пізніше ніж за три тижні до проведення основної сесії відповідного вступного випробування надіслати до Київського регіонального центру оцінювання якості освіти раніше отриманий екзаменаційний листок і заяву про відмову в реєстрації.

7. З програмами для підготовки до ЄВІ та ЄФВВ на 2023 р. можна ознайомитися за вказаним посиланням.

8. Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет вступника», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому. В даному кабінеті буде розміщено адресу та час проходження ЄВІ та ЄФВВ. У 2023 р.

Також, повідомляємо, що ЄВІ— це єдиний вступний іспит який міститиме:

• 30 завдань з іноземної мови (англійська, німецька, французька або іспанська на вибір вступника);

• 33 завдання з тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК).

ЄФВВ — це єдине фахове вступне випробування, яке складається для вступу на спеціальності.

Номери консультативних телефонів приймальної комісії: 

067 830 96 12, 063 803 29 71.