Субота, 26 листопада 2022 00:00

Майбутні журналісти відвідали студію Суспільне Черкаси

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Кафедра журналістики, реклами та PR-технологій організувала журналістам-другокурсникам екскурсію до філії Суспільне Черкаси. Там студенти змогли ознайомитися зі специфікою роботи на радіо та телебаченні.

«Студенти другого курсу виявили бажання відвідати «Українське радіо. Рось.» Цей захід мав бути приурочений до Дня працівників радіо, однак, через постійні повітряні тривоги, ми мали змогу потрапити туди тільки зараз. Ми вдячні журналістам Суспільного, а особливо головній продюсерці Олені Баніній та Альоні Ніколенко», – прокоментувала доцентка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Наталія Ковтун.

Студентам показали хто створює та редагує радіоновини для слухачів Суспільного. Дехто з учнів зміг спробувати себе в ролі радіоведучого й зачитати новину. Також майбутнім журналістам показали телестудію та розказали про принципи знімання.

Після екскурсії та цікавих розповідей деякі студенти виявили бажання пройти навчальну практику саме на радіо.

«Мені, як і більшості, сподобалась ця екскурсія, тому що ми побачили те, що відбувається за кадром. Я надихнулися атмосферою і в мене з’явилося бажання сильніше зануритися у світ радіо та у світ журналістики вцілому», – поділилася своїми враженнями студентка 2-Ж курсу Єлизавета Лізогуб.

IMG 9757

Автор: студентка 2-Ж курсу Єлизавета Литвин
Фото: студентка 2-Ж курсу Єлизавета Лізогуб

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F