Четвер, 17 листопада 2022 00:00

ННІ УФСК відзначив День студента

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Студентська рада навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій організувала студентські вечорниці для всіх охочих.

«Вітаю з Міжнародним днем студента і бажаю яскравих буднів, веселих друзів, продуктивного навчання, успішного складання сесії. Студентські роки – незабутні. І наскільки вони будуть цікаві та яскраві, залежить тільки від вас», – привітала заступниця з виховної роботи ННІ УФСК Тетяна Сівцова.

Гостей інституту на третьому поверсі зустрічали представники студентської ради. Вхід коштував 15 гривень, за оплату отримували одну фішку, яка відкривала рахунок студента.

«Ми вирішили відсвяткувати День студента саме так, тому що в минулому році був коронавірус, і вийшло зняти тільки відео. Цього разу ми придумали кімнати з іграми та цікавий квест зі гарними подарунками, які сподобалися багатьом. Ми щасливі, що змогли студентам подарувати таку радість», – голова студентської ради ННІ УФСК Мирослава Хоменко.

На поверсі було три тематично прикрашені кабінети, в кожному було по декілька ігор. За перемогу гравці отримували фішки. Не зважаючи на вимкнене світло, студенти продовжували заплановані заходи під ліхтарики. Наприкінці святкування всіх учасників поділили на дві команди і роздали завдання для квеста. Після завершення команди підрахували отримані фішки і визначили трьох переможців.

«Захід був дуже цікавий та веселий. Навіть вимкнення світла в університеті не завадило, а, навпаки, додало атмосфери до святкування», – прокоментувала студентка 2-Ж Віолетта Мисенко.

Автор: студентка 2-Ж курсу Єлизавета Литвин
Фото: студент 3-ВБ курсу Андрій Найда

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F