П'ятниця, 01 жовтня 2021 00:00

«Proforgmeetup» об‘єднує студентів

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Навчальний семінар «proforgmeetup» для студентів-профгрупоргів та членів профспілки вже вдруге відбувся на базі навчально-спортивного комплексу «Сокирно». Захід мав на меті ознайомити молодь з роботою первинної профспілкової організації та залучити студентів до громадського життя університету. 

Програма зустрічі передбачала різноманітні лекції та семінари для учасників івенту, зігрівальну каву та смачний обід. Родзинкою стало психологічне командотворення від Ірини Дударенко.  Студенти мали змогу ближче познайомитись один з одним, дізнатися більше цікавої інформації про себе, свій характер та приховані таланти. Завершенням був квест з різноманітними завданням для команд. 

Заступник голови профспілки по роботі зі студентами Сусанна Восканян розповідає, що команда організаторів доклала багато сил та енергії для створення подібного дійства: «Ми справді старалися, врахували всі недоліки виїзду 2019го року та зробили максимум, щоб профорги запам‘ятали цей день надовго». 

Бонусами для учасників мітапу стали приємні подарунки: блокноти, канцелярські прилади та солодощі, але не це «зачепило» молодь найбільше. Студентка ННІ Економіки і права Лобунець Анна вбачає в подібних заходах виховальну мету та шанс знайти опору: «На мою думку, подібні івенти важливі для молоді: по-перше, вони нас об‘єднують, по-друге, дають зрозуміти, що ми не одні, у нас є підтримка». 

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F