Вівторок, 21 вересня 2021 00:00

День студентського радіо відсвяткували у ЧНУ

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

16-й День народження студентського радіо із тематичними експозиціями та святковою радіопрограмою відзначили у Черкаському національному.

Ініціаторами свята стали викладачі та студенти кафедри журналістики, реклами та PR-технологій, які колись, у далекому 2005, і заснували студентське радіо.

«Радіо ЧНУ» розпочало свою діяльність в університеті ще в 2005 році на базі кафедри журналістики, створеної у цьому ж таки році. За період свого функціювання «Радіо ЧНУ» кілька разів змінювало назву та слоган.

– Студенти готували свої програми для університетської громади, добирали різні рубрики та звуковий дизайн. Якось так і з’явилася наша студія, з якої зараз віщають наші студенти, – розповідає кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Наталія Ковтун.

Радіо росло і розвивалося, кожна нова група журналістів вносила до ефірного та позаефірого промо щось своє, нове, інноваційне. За цим протягом років спостерігали студенти та викладачі всього університету.

І от до радіо ЧНУ добралися перші у його історії рекламники. Ребрендинг радіостанції не так давно провів один із наших випускників-рекламників разом із викладачами кафедри журналістики, реклами та PR.

– Був гордий стати свідком процесу ребрендингу нашого радіо, першим чути оновлені радіопрограми та побачити нові елементи айдентики. Круто знати, що я спостерігав за тим, як творилася частинка історії мого університету, – коментує подію студент-магістрант кафедри журналістики, реклами та PR-технологій Володимир Баранник.

Всі охочі у цей день могли прослухати тематичну радіопрограму про історію розвитку, становлення та стан сучасного студентського радіо, яку підготували студентки-магістрантки кафедри журналістики Тетяна Завгородня та Світлана Кочерга. Також студенти мали змогу сфотографуватися на фоні оновленого банера студрадіо та ознайомитися з оновленою айдентикою.

– Для мене, як для першокурсника, все, що відбувається в університеті нове й захопливе, але за цією подією я спостерігав із особливою цікавістю. Радіопрограма була дуже пізнавальною, а експозиція цікавою. Навіть не віриться, що і я у майбутньому створюватиму для свого університету таку айдентику та радіопрограми, – ділиться враженнями студент-першокурсник освітньої програми "Реклама та PR у медіагалузі" Денис Малюк.

А ми ще раз вітаємо студрадіо із Днем народження та бажаємо йому процвітання !

Автори: студентки 1-М курсу, Тетяна Завгородня та Світлана Кочерга

Фотограф: студент 1-М курсу, Володимир Баранник

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F