Середа, 28 квітня 2021 00:00

Пресконференції на тему «Робота фахівця з реклами та PR в умовах пандемії» провели студенти 4-PR

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

У межах навчальної дисципліни «Організація PR та громадських заходів» студенти 4-PR провели дві пресконференції під загальною назвою «Робота фахівця з реклами та PR в умовах пандемії». У заході також взяли участь викладачі кафедри журналістики, реклами та PR-технологій і запрошені гості: фахівець з організації молодіжних проектів у МРЦ Діана Олійник та стилістка й іміджмейкер Леся Гайван. Пресконфренція задля дотримання карантинних вимог відбулася онлайн.

Конференцію розпочала команда хлопців 4-PR, які поділилися із присутніми знаннями із проведеного у Молодіжному Ресурсному Центрі курсу Алекси Сальнікової «Гра в SMM: що ти знаєш про маркетинг у соціальних мережах?»

- Захід пройшов у неформальній обстановці. Алекса була відкрита до спілкування, не було «сухого» викладу лекційного матеріалу, всі гарно та з користю провели час, - каже волонтер МРЦ Артем Новіков.

Під час тренінгу спікерка розповіла учасникам про основи SMM для промоції особистої сторінки і бізнесу. Вона зосередила увагу на тому, як визначити свою цільову аудиторію і чому це важливо. Експертка також поділилася секретами щодо створення публікацій та фото, які привернуть увагу потенційних покупців.

Аналіз спітчу спікерки хлопці провели на прес-конференції, а також поглибили знання аудиторії про діяльність МРЦ у Черкасах.

Враженнями від тренінгу та пресконференції поділилася координатор заходів у МРЦ Діана Олійник:

- Ми провели тренінг, метою якого стало поглиблення знань та навичок молоді з SMM – мистецтва просування у соціальних мережах. Наша цільова аудиторія, школярі та студенти, як ніхто цікавляться тим, як просувати особистий бренд за допомогою соціальних мереж. Присутні на заході отримали знання про побудову особистого бренду у соціальних мережах і розвиток особистісного потенціалу.

Після перерви до слова запросили команду дівчат 4-PR, які виступили із темою «Робота іміджмейкера в умовах пандемії».

Конференцію розпочали Юлія Люта та Тетяна Завгородня, які розповіли присутнім про онлайн-майданчики та форми роботи з аудиторією в карантинних умовах.

- За час пандемії світ дуже змінився. Нам довелося адаптуватися до нових реалій. Рекламники, піарники, великі бренди та агенції повинні були повністю перейти в онлайн, не втративши усіх прибутків. Ми з Танею дуже постаралися розповісти всім про те, якими інструментами та формами роботи послуговувалися медійники, яких пандемія застала зненацька, – каже спікерка Юлія Люта.

Далі до слова запросили Юлію Шаповал, яка у креативній формі розповіла всім про адаптацію брендів одягу до роботи під час пандемії.

Родзинкою виступу команди дівчат стала запрошена ними гостя стилістка й іміджмейкер Леся Гайван. Експертка поділилася із присутніми власним досвідом переходу в онлайн, розповіла про те, як її курси, проекти та клієнти адаптувалися до нових умов роботи.

- Це було важко. Довелося швидко звикати до нових умов життя та переводити свої проекти в онлайн. Я витрачаю багато часу на підготовку презентацій для клієнтів, довелося освоїти відео-та фоторедактори, роботу на стрімінгових платформах. Дуже не вистачає «живого» спілкування, обміну емоціями та енергією. Але пандемія – не привід мати поганий вигляд, тому всі мої курси успішно функціюють і онлайн, – ділилася досвідом Леся Гайван.

Подібні навчальні конференції є важливою складовою навчання парників, адже вони не тільки вчаться організовувати фахові заходи, а й обмінюються один з одним цікавими знаннями.

Авторка: студентка 4-PR курсу Тетяна Завгородня

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F