Вівторок, 27 квітня 2021 00:00

Благодійну акцію до Міжнародного дня дитячої книги організувала студентська рада ННІ УФСК

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

У межах акції, що присвячена Міжнародному дню дитячої книги, студентська рада навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій подарувала книги дітям з навчально-реабілітаційного центру «Країна добра Черкаської обласної ради».

Про це повідомляє кореспондент пресслужби ННІ УФСК.

Благодійна акція мала назву «Подаруй дитині книгу», в межах якої книги для дітей збирали викладачі та студенти ННІ УФСК, а також долучилися активісти ННІ міжнародних відносин, історії та філософії і ННІ природничих та аграрних наук.

– Я вдячний адміністрації нашого інституту, що разом ми можемо організувати такі проекти. Благодійні акції - це про добро, про щирість, про спільну роботу. Сьогодні ми зробили своїм невеликим внеском дуже круту справу. Ті емоції, які ми розділили з дітьми передати неможливо, – розповів голова студентської ради ННІ УФСК Володимир Піддубний.

Заступник директора з виховної роботи ННІ української філології та соціальних комунікацій Тетяна Сівцова пишається своїми студентами, адже вони вміють відчувати, дарувати радість і робити корисні справи:

– Дуже приємно бути частинкою цього дійства, особливо коли до нас доєднуються інші інститути, в яких така ж ціль - зробити добру справу, а з нашого боку ця справа буде точно не остання.

Також голова студентської ради навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій зазначив, що це не перша благодійна акція і подібні заходи планують проводити й надалі.

– У майбутньому нас чекає безліч таких проектів, тому рекомендую слідкувати за новинами і робити свій маленький, але такий важливий внесок. Бо лише разом ми зможемо зробити щось особливе, – зазначив Володимир Піддубний.

За допомогою подібних благодійних акцій можна побачити, як разом легко зробити щасливішими тих, хто потребує допомоги та уваги. Не потрібно бути байдужими, адже добрі справи завжди повертаються добром.

Автори: студентка 2-ВБ курсу Аліка Жаркова

Фото: студентка 3-Ж курсу Анна Коваленко

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F