Субота, 16 січня 2021 00:00

Секрети життя студентської ради ННІ УФСК від Дениса Динди

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Кожен інститут Черкаського національного може сміливо похизуватися своїми активістами, яких об’єднує команда студентської ради.

А чи знали ви який вплив має така діяльність ?

Ми вирішили дізнатися про всі аспекти і таємниці студентської ради ННІ УФСК від її представника Дениса Динди.

- Скажи, будь ласка, хто або що спонукало тебе приєднатися та цієї команди ?

- На першому курсі, в 2018 році, я познайомився із Дмитром Кузьмінським (на той час він був очільником студентської ради) і я дуже зацікавився його діяльністю, а пізніше й сам зрозумів, що хочу проявляти себе разом із ним.

- Розкажи головну суть своїх обов’язків. Чим ти займаєшся ?

- Скажу відверто – обов’язки в нашій команді в усіх однакові, тобто, не буває такого, щоб один мав роботи багато, а інший – мало. Ми всі завжди допомагаємо один одному і разом виконуємо будь-які завдання

- Для тебе бувають завдання складними ?

- Я обожнюю те, що роблю, і єдине, що іноді може бути складним – це просто зібрати всіх і налаштувати на роботу. Адже бувають випадки, коли не всі охоче співпрацюють з тобою, а дбати про хороший кінцевий результат є дуже важливо.

- З початком такої діяльності ти набув чи відкрив у собі якісь нові якості ?

- Я вважаю, що кожен член студентської ради вже зміг проявити себе як активна особистість, а в ході самої роботи ти однозначно починаєш мислити більш масштабно і креативно.

- Поділись з нами самим смішним випадком, який ставався з тобою в студентській раді.

- Скажу, що кожне наше засідання завжди проходить дуже весело, адже після офіційної частини ми завжди між собою сміємось і жартуємо, як одна велика родина, саме тому я маю просто море хороших спогадів.

- А як щодо ваших масштабних командних робіт ?

- Для мене наймасштабнішою стала організація вечірки на День студента у 2019 році, адже ми мали зібрати дуже велику кількість студентів і дбати не лише про їх цікаве дозвілля, а й про дисципліну. Також до таких подій можу віднести поїздку у 2020 році у Сокирно, коли ми мали відповідальність зацікавити всіх наших першокурсників студентським життям і показати їм нашу університетську родину в усіх яскравих проявах.

- Чим цікавим ви приваблюєте до своєї діяльності увагу студентів ?

- Насамперед, ми завжди влаштовуємо різні свята і даруємо всім добрий настрій. Ще ми маємо хорошу традицію проводити розіграші на День студента та День Закоханих, а головними призами стають сертифікати та купони від різних закладів нашого міста.

- Чи припиняється робота студентської ради в умовах карантину ?

- Ні, ми продовжуємо працювати і виконувати всі наші обов’язки.

- На твою думку, до вашого колективу мають приєднуватися тільки ті люди, що мають розвинені лідерські якості ?

- Звісно ні, адже в цій справі себе випробувати може будь-хто і діяти в колективі так, як сам цього забажає. В будь-якому випадку варто спробувати, можливо, саме цього людині і не вистачало.

- Щоб ти порадив для студентів, які в майбутньому хочуть приєднатися до студентської ради ННІ УФСК ?

- Єдине і головне – не втрачайте часу і не бійтеся все пробувати. Ми завжди раді новим людям та із задоволенням станемо для кожного не лише крутою командою, а й розкриємо всі хороші навики.

Вдячні Денису за таку щиру бесіду та всі цікавинки для наших студентів!

 

З Денисом Диндою спілкувалась кореспондентка Інна Молнар

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F