Середа, 09 грудня 2020 00:00

Володимир Піддубний: «Якщо хочете круто проводити час в університеті, то приєднуйтесь до студентської ради»

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Напередодні університетських виборів ми поспілкувалися із в.о. голови студентської ради ННІ УФСК Володимиром Піддубним та дізналися декілька секретів про те, як організовується наше дозвілля.

- Розкажи, будь ласка, як у тебе зародилась думка стати головою студентської ради нашого інституту ?

- Познайомив мене зі студентською радою ННІ УФСК її тодішній очільник – Дмитро Кузьмінський. Спочатку він залучав мене до активності, а вже пізніше я зрозумів, що починаю любити це.

- Що в цій справі для тебе було найскладнішим ?

- Спершу було важко, як у кожній новій і незнайомій справі, але згодом, коли я вже звик до ритму, то стало набагато простіше. Тяжко було знати відразу всі справи, не падати духом та нести відповідальність не тільки за себе, а й за весь інститут.

- Як змінилось твоє життя опісля появи студентської ради ?

- Час який я проводив в університеті збільшився в рази, з’явилась велика кількість нових знайомих. А загалом, моє студентське життя можна поділити тепер на два етапи – до студентської ради та після.

- Ти говориш, що в тебе тепер багато нових знайомих, а чи стали вони для тебе справжніми друзями або ж твоєю «студентською родиною» ?

- Коли займаєш посаду голови, то автоматично починаєш спілкуватися і бачитися з великою кількістю нових людей. Деякі з них дійсно стають хорошими друзями, з якими я буду спілкуватися і після закінчення навчання в університеті. До речі, я думаю, що не так студентська рада знайомить мене з людьми, як я своїх друзів закликаю сюди.

- Скільки всього членів студентської ради ?

- Студентська рада складається із 9 членів та студактиву.

- Які є посади та чи відповідає дійсності розподіл обов’язків ?

- Ми маємо посаду голови, виборного представника, 8 членів ради та студактив. За кожним з нас закріплений свій відділ і направлення його роботи. Наприклад, є керівник інформаційного або благодійного сектору, не дивлячись на такий поділ ми працюємо командою і всі разом виконуємо роботу.

- Відомо, що ви займається благодійністю, яку найбільшу суму вдалось зібрати і навіщо ?

- Так, благодійність – це частина нашої роботи. Найбільшу суму ми зібрали для родини Павленків, це близько 1000 грн., але для них ми надіслали ще подарунки, іграшки й солодощі.

- Які заходи організовувати найцікавіше ?

- Абсолютно всі заходи ми любимо. Коли ми бачимо щасливі очі студентів, то розуміємо, що всі сили того варті, а наша праця дійсно приносить позитив і користь.

- Пригадаєш перший і крайній проєкт, які організовувала твоя студентська рада ?

- Перший не можу згадати, на жаль, але одним з останніх, яким я пишаюсь -це наші футболки. Зокрема, ми активно співпрацюємо із пресслужбою нашого інституту, тому, інформацію про всі реалізовані проєкти можна побачити на сайті та в соціальних мережах.

- Які навички ти здобув, коли став очільником студентської ради ?

- Найголовніше – я здобув лідерські якості, так як спершу організовувати людей, мені було складно – зараз я роблю це добре і якісно.

- Багато абітурієнтів та студентів можуть не повністю розуміти, що таке студентська рада. Можеш коротко й зрозуміло пояснити принцип вашої роботи ?

- Ми – представники всіх студентів ННІ УФСК. Ми виступаємо за інтереси наших студентів, допомагаємо їм, а також організовуємо дозвілля та залучаємо до активної діяльності.

- Які характерні риси повинні бути у студента, який хоче стати частиною студентської ради ?

- Потрібно бути активним студентом – це головне, але наша родина приймає й навчає всіх бажаючих.

- Дай пораду для тих, хто хоче, але боїться йти до студентської ради.

- Ніколи й нічого не бійтеся! Якщо хочете круто проводити час в університеті, то приєднуйтесь до студентської ради. Будьте активними та ініціативними – не живіть одним навчанням!

- Ти будеш балотуватись знову ?

- Так, до 13 листопада всі мали можливістю подати свою заявку, і я теж це зробив, адже маю ще багато планів та ідей, які треба втілити в життя.

 

Дякуємо за цікаву розповідь про життя маленької, але такої сильної університетської родини – студентської ради ННІ УФСК.

 

З Володимиром Піддубним спілкувалася Альона Гончар

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F