Вівторок, 08 грудня 2020 00:00

Конкурс на здобуття Почесної відзнаки імені Ганни Передрій

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Вчена рада навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького з метою вшанування пам’яті відомої української мовознавчині й методистки, багаторічної завідувачки кафедри українського мовознавства, доцента Ганни Романівни Передрій (1925 – 2019) та заохочення викладачів, аспірантів і магістрантів ННІ УФСК до написання наукових і науково-методичних досліджень з українського мовознавства та методики викладання української мови з 2020 року оголошує конкурс на здобуття Почесної відзнаки імені Ганни Передрій.

25 січня (день народження Г.Р. Передрій) 2021 року одного викладача чи аспіранта та одного студента-магістранта інституту нагороджують цією почесною відзнакою.
Володарів відзнаки називає експертна рада, сформована вченою радою інституту з кола авторитетних науковців-філологів, на основі аналізу опублікованих у попередньому та поточному календарному році наукових чи науково-методичних досліджень, внесених до наукових звітів кафедр та найкращих магістерських кваліфікаційних робіт, успішно захищених у поточному навчальному році.
Володареві почесної відзнаки публічно вручають спеціально виготовлений диплом із вичерпним зазначенням виду (жанру) наукової чи науково-методичної студії, за яку присуджено зазначену нагороду.
Запрошуємо викладачів та студентів інституту до участі в конкурсі. Роботи подати на кафедру української мови і прикладної лінгвістики до 30 грудня 2020 року.

Кафедра української мови і прикладної лінгвістики

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F