ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 26 квітня 2019

Майстер-клас із писанкарства відбувся в Музеї українського рушника 24 квітня. Традиційний захід у переддень Великодня організували професорка кафедри української літератури та компаративістики Наталія Ярмоленко й студентки-магістрантки 1-В та 2-А курсу Ольга Шаповал і Лілія Ільїна відповідно.

Опубліковано в Новини

Магістранти спеціальності «Прикладна лінгвістика» Анастасія Пройдисвіт та Ліна Тимошенко разом із професором кафедри українського мовознавства та прикладної лінгвістики Людмилою Шитик провели діалектологічні змагання у Кам’янському екологічно-економічному ліцеї. Також директор навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій Ігор Погрібний провів профорієнтаційну роботу для майбутніх абітурієнтів. Захід відбувся 25 квітня в межах проекту «Кожне сільце має свою пісню та слівце».

Опубліковано в Новини

Студенти та викладачі навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій відвідали презентацію проекту «Бранці Кремля». У його межах відбулася зустріч із першим заступником Міністра інформаційної політики України Еміне Джапаровою та Героєм України, радником Міністра інформаційної політики Володимиром Жемчуговим.

Опубліковано в Новини

"English speaking club" провели для студентів ННІ української філології та соціальних комунікацій. Майбутні рекламники та журналісти мали змогу вдосконалити мовні навички за допомогою спілкування зі студентом-іноземцем Мамаді Кейта. Зустріч відбулася в межах пари з іноземної мови 23 квітня.

Опубліковано в Новини

Студентка 4 курсу спеціальності «Журналістика» Єва Кравчук провела семінар на тему "Сила думки". Захід відбувся 23 квітня.

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F