ННІ УФ та СК — Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 28 березня 2018

студентського телебачення

27 березня кафедра журналістики, реклами і PR-технологій провела екскурсію для переможців міського конкурсу «Екологічна казка» на студентському телебаченні. Мета заходу — зацікавити школярів можливою майбутньою професією.

Про це повідомляє кореспондент прес-служби ННІ УФСК.

«Ми запросили учнів, щоб продемонструвати можливості студії, записати їх. Можливо, у них виникне бажання в майбутньому вступити на журналістику», — зазначає Світлана Коваль, викладач кафедри журналістики, реклами і PR-технологій.

Також школярі спробували себе в ролі ведучих та побачили, як відбувається процес монтування відео на власних відзнятих матеріалах.

«Вражень дуже багато. Викладачі й студенти детально пояснили, як працюють камери, як монтувати та знімати. Нетривалий час ми були журналістами, що спочатку давалося нелегко. Я дякую всім: ЧНУ, організаторам за такий майстер-клас!», - відзначила учениця Черкаської загальноосвітньої школи № 30 Анна Ярошенко.

Нагадаємо, що 30 березня об 11:00 відбудеться День відкритих дверей у ННІ УФСК (ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 1 корпус, 3 поверх)

IMG 7265

IMG 7249

IMG 7237

 

Автор: Марина Швець, 1-Р

Фото: Нянько Вікторія, 1-Р

Опубліковано в Новини

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F