Субота, 07 березня 2020 00:00

Студента-журналіста обрано першим віцемістером ЧНУ

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Конкурс краси й талантів «Містер і Міс ЧНУ-2020» відбувся в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького 27 лютого. Серед учасників були й студенти ННІ УФСК. Майбутній журналіст 4 курсу Володимир Вовк став першим віцемістером ЧНУ. У номінаціях «Містер фітнес» та «Міс чарівність» перемогли Денис Динда й Тамара Віхарєва відповідно.

Про це повідомляє кореспондентка пресслужби ННІ УФСК.

Учасники під час заходу демонстрували вроду, фізичну форму, намагалися дивувати танцювальними номерами, грою на музичних інструментах, вокалом, а також відповідали на запитання інтелектуального конкурсу.

— У Черкаському національному є свої традиції. Конкурс краси – це одна із них. Учасники показали те, наскільки багатогранними, умілими, амбіційними, талановитими й красивими вони є. Я вважаю, що саме за такою молоддю – наше майбутнє. Цей конкурс допоміг їм розкритися, позбавитися від комплексів і показати себе в абсолютно новому амплуа. Я ціную всіх студентів і вірю в них. Знаю, що вони завдяки своїй креативності зможуть подолати будь-які виклики, тому бажаю кожному перемог та реалізації задумів, – привітав учасників та вручив їм нагороди ректор університету Олександр Черевко.

 MG 5391

Він також подякував учасникам, гостям, партнерам конкурсу та журі.

До привітання долучився голова первинної профспілкової організації ЧНУ ім. Б. Хмельницького Анатолій Стеценко.

— Від імені глядачів дякую всім, хто долучився до організації, адже позитивні емоції зашкалюють. Учасники конкурсу продемонстрували те, як можна себе розкрити, бувши студентом Черкаського національного. Сьогоднішній конкурс стане для студентів незабутнім. І дасть можливість не відчувати закомплексованості, проявляти сміливість, бути переможцями! – додав він.

За рішенням журі «Міс ЧНУ-2020» стала студентка ННІ природничих та аграрних наук Анастасія Шкляренко, а звання містера «ЧНУ-2020» отримав студент ННІ фізичної культури, спорту та здоров’я Гліб Шунько.

«Першим віцемістером» став студент-журналіст Володимир Вовк. Фіналіст розповідає, що підтримати його прийшли рідні та друзі. Хлопець зізнається, що не очікував такого результату.

 MG 5336

— Конкурс краси – це одна з найкращих подій, що відбулися в моєму житті. Підтвердилася теорія, що кучеряві завжди гарніші. Я переконаний, що Глєб теж кучерявий, але добре це приховує, – жартує Володимир Вовк.

Жоден зі студентів не залишився без титулу. Звання «Містер фітнес» отримав студент 2-А курсу Денис Динда, а студентка 1-Ж курсу Тамара Віхарєва стала «Міс чарівністю».

 MG 5098

— Я вже брала участь у конкурсах краси. Отримую від цього неймовірне задоволення. Підготовка до конкурсу була досить тривалою та непростою, тому кожну з учасниць можна вважати переможницею, – поділилася враженнями Тамара Віхарєва.

— Організація заходу була на високому рівні. Мені складно було побороти конкуренцію, оскільки всі учасники молодці. Я пишаюся, що попри перешкоди, все-таки досягнув бажаного результату. Зараз мене переповнює гордість та мотивація, – додає Денис Динда.

 MG 4428

 MG 4724

Подякувала за підтримку та участь у заході голова студентської ради ЧНУ Мар’яна Кусяка. Вона зауважила, що особливістю цьогорічного святкування став конкурс талантів, який провели за тиждень до основного дійства.

— Цього року були змінені організатори, тому для них конкурс був викликом: зробити краще, ніж раніше. Нам дуже хотілося створити сильну команду, підшукати гармонійних партнерів, щоб учасники змогли розкритися і поборотися за перемогу, – зазначила студентка.

 MG 4482

Очільниця студентської ради висловила окрему подяку голові та членам журі і спонсорам дійства, а саме: первинній профспілковій організації ЧНУ ім. Б. Хмельницького, Департаменту освіти та гуманітарної політики, Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації, «Teen club», школі макіяжу «Beautyface», спортивному клубу «Matrix», спа-салону «Slon-spa», кафе «Сaffeine», рекламно-поліграфічному центру «Фотокопіцентр», магазину «Дай вдягну», творчій майстерні «Яся», магазину чоловічого одягу «Paradise», «Wonder», магазину жіночого одягу «Be happy», лаунж-бару «Monika 2049», кав’ярні «BrewLove», студії краси «Lamilash by Anna», суші-бару «Fugu», стилісту весільних зачісок «Zoriana Khrystoriz», першій черкаській бургерній «Hello burger», «Ideal bouquet», студії краси «Tory», «Lashes by Tanya Moskovchenko», весільному дому «Aphrodite», ательє жіночої білизни «Tori touch», школі-студії шугарингу «Caramel», ТМ «Смаковинка», депутату Черкаської міської ради Артуру Акопяну, виробнику ортопедичної продукції «Венето», нічному клубу «111».

Згадала й інформаційних спонсорів свята – інформаційно-аналітичне інтернет-видання «Про все», ТРК «Ільдана», інформаційний портал «Вичерпно».

Кожен з учасників отримав подарунки – від ректора, профспілкового комітету, спонсорів, гостей. А також море квітів від батьків та друзів, шквал оплесків від шанувальників!

Творчі виступи конкурсантам та глядачам дарували співочий дует студентки ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Мар’ї Бровченко та студента ННІ економіки і права Владислава Канівця, а також студентка ННІ української філології та соціальних комунікацій Анна Серьоженкова.

Глядачі в залі теж мали можливість взяти участь у веселих конкурсах та отримати подарунки від партнерів заходу.

За створення святкової атмосфери дякуємо й ведучим дійства Антону Куцелепі та Дмитру Подорошку, завдяки яким жоден гість «не сумував»!

Текст: Дар’я Роженкова, 4-Ж,

Анна Тиха, 4-Р,

Катерина Бондар, 3-ВБ.

Фото: Анастасія Коновал, 1-PR

Інститут, який цінує твою унікальність!

Відео

Соціальні мережі

F Y I F